Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

"Αν δεν πάρει αυτοδυναμία η ΝΔ θα ζητήσουμε να ξαναγίνουν εκλογές"

Δήλωση του Φαήλου Κρανιδιώτη

"Οι εκλογές έπρεπε να έχουν γίνει τον περασμένο Δεκέμβριο, κάθε μέρα που περνά τα πράγματα γίνονται δυσκολότερα", ανέφερε στην κρατική τηλεόραση ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Φ. Κρανιδιώτης, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας πρέπει να γίνουν νέες εκλογές.

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ είπε ότι θα είναι υποψήφιος στην Β' Πειραία ενώ αν η ΝΔ δεν πάρει αυτοδυναμία στις εκλογές τότε θα ζητήσουν να γίνουν ξανά!

Μεταξύ άλλων είπε:

“Συνήθως ακούω διαρροές και παραπολιτικά και αυτά τα λένε ανεπάγγελτοι, αστράτευτοι, χωρίς αρχές, ιδέες και συντροφικό πνεύμα. Οι εκλογές έπρεπε να έχουν γίνει το Δεκέμβρη. Η χώρα δεν μπορεί να περιμένει γιατί οξύνονται τα προβλήματα και δεν μπορεί να υπάρξει ούτε μια μέρα καθυστέρηση. Το χειρότερο είναι η ακυβερνησία. Η αριστερά στη χώρα δεν είναι ιερή αγελάδα. Το ΚΚΕ έχει άποψη αν και σουρεαλιστική που μπορεί κάποιος να τη συζητήσει. Υπάρχουν όμως και οι ανανεωτικοί αριστεριστές που θέλουν να παίρνουν τα χρήματα , να ψηφίζουν για αυτούς οι γερμανοί και εμείς να μην κάνουμε αλλαγές. Έχει ιστορικές ευθύνες η αριστερά για πολλά. Το κέντρο της Αθήνας, το μεταναστευτικό, τον ανεύθυνο συνδικαλισμό, την ποινικοποίηση της επιχειρηματικότητας”

Σε ότι αφορά την ΝΔ είπε: “Η ΝΔ έχει ευθύνη γιατί επί Καραμανλή δεν έκανε τις ήπιες μεταρρυθμίσεις τόσο γρήγορα όσο έπρεπε . Πολεμήθηκε άγρια από αυτούς που αργότερα έκαναν τα λάθη. Εφόσον επανεκκινήσουμε την οικονομία μπορούμε να αποφύγουμε πάρα πολλά πράγματα όπως περιοριστικές πολιτικές. Το βερεσέ τελείωσε. Όποιος λέει το αντίθετο είναι πολιτικός απατεώνας.

Για το θέμα των εκλογών και το δημοσκοπήσεων τόνισε: “Δεν πιστεύω ότι οι δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν την πραγματική εικόνα. Πιστεύω ότι η αυτοδυναμία της ΝΔ είναι απολύτως εφικτή. Θα υπάρξει και συμπίεση των μικρότερων κομμάτων, στόχος των οποίων είναι να απομακρύνουν την αυτοδυναμία από τη ΝΔ. Συζήτηση για συγκυβέρνηση μετά τις εκλογές την ανοίγει το ΠΑΣΟΚ. Πάντως θα μπορούσαμε να ξαναπάμε σε εκλογές. Πρέπει πάση θυσία η χώρα να έχει μια ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση”.

---
Πηγή: NewsIt.gr
 

3 σχόλια:

  1. ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Ν.Δ ΨΗΦΙΣΤΕΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΦΙΚΤΗ Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ! ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚΤΖΙΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε βουτυρομπεμπεδες δεν πατε να κανετε καμια δουλεια να δειτε πως βγαινουν τα λεφτα? εσεισ θα μας σωσετε που μεχρι τωρα δεν δουλεψατε και περνατε μια χαρα με τα λεφτα του μπαμπα? φαηλο απο που ξεφυτρωσες και το παιζεις και σωτηρας? ρε αι σιχτιρ, καθήκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός ο Κρανιδιώτης θέλω να μην εκλεγεί το γατάκι γιατι όσο τον παρακολουθώ λέει μπουρδες. Γράφει συνέχεια στο antinews και επειδή από κάτω καμμια δεκαριά άτομα του λένε μπράβο χαίρεται. Που νομίζει ότι είναι και ρυθμιστικός παράγοντας της πολιτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News