Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια ειδών καθαριότητας στο Δ. Αλμωπίας

Για την κάλυψη της δαπάνης της προμήθειας έχει προϋπολογιστεί πίστωση συνολικού ποσού 14.985,71 με το Φ.Π.Α.

Το ΚΕ.Κ.Π.-Α. του Δήμου Αλμωπίας , προκειμένου να προβεί στην προμήθεια ειδών καθαριότητας για τις ανάγκες των Παιδικών Σταθμών, καλεί κάθε ενδιαφερόμενο ιδιώτη ή εταιρεία που είναι σε θέση να προμηθεύσει τα παραπάνω είδη, όπως καταθέσει σχετική προσφορά μέχρι την Τρίτη, 20-3-2012.

Για την κάλυψη της δαπάνης της προμήθειας έχει προϋπολογιστεί πίστωση συνολικού ποσού 14.985,71 με το Φ.Π.Α..
Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για την παραλαβή του ενδεικτικού προϋπολογισμού – τεχνικών προδιαγραφών, μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο του ΚΕΚΠΑ, αρμόδια υπάλληλος κ. Παυλίδου.
Την προσφορά σας μπορείτε να την υποβάλλετε στο ανωτέρω γραφείο τις εργάσιμες ημέρες από τις 8.00 έως και τις 14.00, σε σφραγισμένο φάκελο.
Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ TOY KE.Κ.Π.-Α.
ΚΑΛΔΕΡΕΜΤΖΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News