Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Την Κυριακή αρχίζουμε»

Ο κ. Βενιζέλος απηύθυνε "μεγάλη θερμή πρόσκληση συμμετοχής" σε όλα τα μέλη, τους φίλους και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ

Η Κυριακή θα είναι μια γιορτή δημοκρατίας και συμμετοχής και ταυτόχρονα μια χρήσιμη ευκαιρία για συσπείρωση του ΠΑΣΟΚ και οργανωτική κινητοποίηση ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, στην εισαγωγική του τοποθέτηση, στην εν εξελίξει συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος.

Ο κ. Βενιζέλος απηύθυνε "μεγάλη θερμή πρόσκληση συμμετοχής" σε όλα τα μέλη, τους φίλους και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, όποτε κι αν αυτοί ψήφισαν το Κίνημα, ώστε "να ενώσουμε την πορεία μας για το καλό του τόπου και για να στηρίξουμε την παράταξη".

Ταυτόχρονα ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε τις εκλογικές διαδικασίες της Κυριακής ως "ευκαιρία έναρξης της πορείας μας στον λαό, ενόψει των εθνικών εκλογών".

Ο κ. Βενιζέλος είπε ότι το ΠΑΣΟΚ...

...θέλει να επικοινωνήσει με όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που βιώνουν την κρίση, προσθέτοντας ότι το Κίνημα πρέπει να ξαναγίνει αξιόπιστο, αξιοκρατικό και άξιο του ρόλου του.

Αναφερόμενος επιπλέον στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι το Κίνημα πρέπει να ενώνει την Κεντροαριστερά και τόνισε ότι στόχος του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές είναι "η νίκη, η πρωτιά", ώστε το Κίνημα να έχει καθοριστικό λόγο στις πολιτικές εξελίξεις.

---
Πηγή: Real.gr
 

7 σχόλια:

  1. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ........ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΟΥΣΤ ! ! ΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΞΑΝΑ- ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ
    ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΡΕ ΟΥΣΤ. ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΟΧΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ. ΔΡΟΜΟ... ΕΞΩ (ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ) ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρώην Πασόκους Πασόκους15 Μαρτίου 2012 στις 8:30 μ.μ.

    Ξεκινήσαμε με τα Χαράτσια! θέλουμε να συνεχίσουμε, τον Ιούνη έρχονται τά Καλύτερα ! μπορούμε να σάς καταστρέψουμε, να διαλύσουμε τελείως τήν Ελλάδα το μπορούμε ! δέν ντρεπόμαστε ! Ξεχνάμε τις εκδηλώσεις αγανάκτησης ! πορεία πρός το αδιέξοδο δίχως καμία προοπτική! Βαγγέλας.. η παγίδα μας..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΧΙΖΟΥΝΕ;;;;;;;;;;
    ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ;;;;;;;
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!!!!
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΙΝ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΝ.
    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΙ ΟΛΩΝ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ! ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ ΠΑΣΟΚΕΣ! ΕΞΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News