Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

"Στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας δεν γράφουν φάρμακα στους μη Αριδαιώτες"

Καταγγελία αναγνώστη

Οι εκτός "Ιερουσαλήμ" κατοικούντες της Αλμωπίας δεν εχουν το δικαίωμα να τους γράφουν φάρμακα με ηλεκτρονική συνταγογράφηση όταν πάνε στο Κέντρο Υγείας στην Αριδαία, αφού ο Αγροτικός Ιατρός αδυνατει να το κάνει λόγω έλλειψης computer.

Σημερινή διαπίστωση.

Εντολή άνωθεν, λένε στη Γραμματεία και ο κακόμοιρος ασφαλισμένος του ΟΓΑ είναι υποχρεωμένος να...

...δώσει 10 ευρώ στον ιδιώτη γιατρό προκειμένου να εχει τα φάρμακά του για να μη πεθάνει απο την αδιαφορία των εντολέων αυτής της απόφασης.

Η κυρία Φωτοπούλου τι κάνει;

Αναγνώστης
 

5 σχόλια:

  1. Η ΚΥΡΙΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΩΡΑ,ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ .
    ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΓΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν η κύρια Φωτοπούλου κάνει αγώνα για τον Βενιζέλο ο φίλος σου ο κύριος Πασχαλίδης ο κολλητός σου κύριος Νίκος Χατζηδημητρίου και ο Δήμαρχος σου για ποίον κάνουν αγώνα?
      μήπως για το καλό μας!!!
      Άντε για ρε χαμόγιο που θα κάνεις και κριτική σε γιατρό σαν την Στέλλα μας.
      Ψευταρά.
      Για σένα και για την υγεία σου κάνει αγώνα χρόνια τώρα αλλά τα συμφέροντα ενοχλούνται και εσύ τα εξυπηρετείς .

      Διαγραφή
  2. δωστε πιο ολοκληρωμένη πληροφόρηση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας έχουν τρελάνει να πάνε να πνιγούν όλοι τους απορώ γιατί πληρώνουμε ασφάλειες τόσα χρόνια, με τόσα ευρώ που έχω δώσει τα τελευταία χρόνια στους άχρηστους θα πήγαινα κάθε μέρα στο διαβαλκανικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πιο ολοκληρωμένη πληροφόρηση ειναι η εξής :
    Ξαναπήγα σήμερα στο Κέντρο Υγείας και μόνο που δεν μ εδιωξαν με τις κλωτσιές επειδή μένω εκτός Αριδαίας και πήγα να γραψω τα φάρμακα που πρεπει να γραφτούν μεσα στο Μάρτιο,αλλοιώς τα χάνω. Όπως πληροφορήθηκα ο Αγροτικός γιατρός ούτε αυτή τη Τρίτη θα ερθει να συνταγογραφήσει στο Χωριό !! Πήρε αδεια λέει η υπέυθυνη στη Γραμματεία. Η κυρία Φωτοπούλου τα ξέρει αυτά ; Halloo !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News