Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: "Κλειδώνει" η υποψηφιότητα του Νίκου Παρούτογλου

Με το ένα πόδι στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ

Λίγες ώρες μετά την ανάδειξη νέου αρχηγού, το ΠΑΣΟΚ καλείται να συμπληρώσει τα ψηφοδέλτιά του ενόψει των επικείμενων εκλογών που πλησιάζουν.

Σε επίπεδο Νομού Πέλλας, οι μόνες υποψηφιότητες που είναι σίγουρες είναι αυτές των δύο Βουλευτών, της Θεοδώρας Τζάκρη και του Βασίλη Γιουματζίδη.

Επιπλέον, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ένα ακόμη πρόσωπο που βρίσκεται με το ένα πόδι στο ψηφοδέλτιο, είναι ο Νίκος Παρούτογλου.

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Αλμωπίας σκέφτεται πολύ σοβαρά την πρόταση που του έκανε το κόμμα και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις σύντομα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σχολιάστηκε θετικά το γεγονός, ότι...

...κατά τη διαδικασία εκλογής νέου Προέδρου, ο κ. Παρούτογλου ήταν παρών και έδειξε ανοιχτά τη στήριξή του στις διαδικασίες του κόμματος.

Ο ίδιος φέρεται να αξιολογεί τα δεδομένα, ώστε να δει αν πρέπει να είναι υποψήφιος τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
 

10 σχόλια:

  1. mpravo megale... dialexes to koma pou katestrepse tin ellada na xekinisis tin filodoxi politiki kargiera sou.. kali epilogi.. panta tetia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΑΦΕΙΑΔΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΝΤΗ ΕΙΣΑΙ.
      ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΣΩ ΕΣΟΥ

      Διαγραφή
    2. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΝΤΗ..ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΤΣΑ ΜΑ ΤΗΝ Π....Α. ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕ.

      Διαγραφή
  2. χρειαζομαστε νεα ατομα σαν τον νικο. αρκει να μην υπαρξουν οι γνωστες εμπαθειεσ. κατα τα αλλα ειναι μια χαρα παιδι και εχει πολιτικο μελλον. φιλικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. molis paei enas anthrwpos na vgei mprosta peftoume na ton fame. eleos. katevnaste ligo tn orgh sas. dn ftaiei o paroutoglou (kai o kathe paroutoglou) gia thn katantia olhs ths xwras. na ton krinetai gia th theitia tou san antidhmarxo to dexomai. omws h empatheia den einai wraio pragma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φωνάξτε τον Γαβρά για να ξεκλειδώσει!.....Ωραίο κόμμα βρήκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. niko gera. mhn akous kanena!! eimaste mazi sou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. νικο μαζι σου ειμαστε μην ακους τιποτα θα στειλουμε την τζακρη εκει που ανηκει.να τρεξεις για την αλμωπια γιατι εισαι απο εδω και την πονας.φιλοι συνδημοτες πρεπει να ψηφισετε τον νικο και μονο που ειναι απο εδω ειναι αρκετο.αναλογιστητε τι εκανε η τζακρη που ψηφιζατε ως τωρα???εκανε την μπαγκη αντιπροεδρο στο νοσοκομειο για να παιρνει εναν καλο μισθο και κυριως για να την εχει σαν αβουλο πλασμα να τρεχει ξωπισο της...αυτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΤΖΑΚΡΗ ΘΕΛΕΙΣ ΒΑΡΙΑ ΑΠΙΔΙΑ ΝΑΧΕΙΣ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑΧΕΙΣ..

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News