Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Σπουδαία νίκη για τον Ορφέα Ριζαρίου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


Σημαντική η συμβολή και των φιλάθλων στον (50-60 άτομα), δείχνοντας για ακόμα μία φορά την αγάπη τους για τον Ορφέα

Σπουδαία νίκη πέτυχε σήμερα ο Ορφέας Ριζαρίου, ο οποίος πραγματοποιεί φοβερές εμφανίσεις καθόλη την διάρκεια του 2ου γύρου του πρωταθλήματος.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδος, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και έχοντας πάθος για την νίκη, κατάφεραν αυτό που επιθυμούσαν και παρέμειναν οριστικά στην "μεγάλη" κατηγορία.

Σημαντική η συμβολή και των φιλάθλων στον (50-60 άτομα), δείχνοντας για ακόμα μία φορά την αγάπη τους για τον Ορφέα.

Η ομάδα, για ακόμη μία φορά, εντυπωσίασε και πέτυχε τέσσερα τέρματα περνώντας νικηφόρα από την έδρα της Δόξας Μελισσίου και στέλνοντάς την παράλληλα σε αγώνες Play out.

Στο αγωνιστικό μέρος, αν και ο Ορφέας βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1, δεν πτοήθηκε και ισοφάρισε με τον Μίσκο Ι. ενώ λίγο αργότερα διπλασίασε τα τέρματά του με σκόρερ τον Βλαδίκα Ε.

Ακολούθησε και 2ο τέρμα του Μίσκου ανεβάζοντας το σκορ στο 1-3 ενώ ο ίδιος με προσωπική του ενέργεια κέρδισε πέναλτι εκτελώντας το εύστοχα πετυχαίνοντας χατ-τρικ και κάνοντας το 1-4 μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Δόξας, ήταν να μειώσει σε 2-4.

Τέλος, αξίζουν συγχαρητήρια στην διαιτητική τριάδα για την άψογη διαιτησία της και την ανταπόκρισή της στην κρισιμότητα του αγώνα, διαψεύδοντας τα όσα είχαν ακουστεί.

Ακολουθούν φωτογραφίες αγώνα:






---
Πηγή: orfeasrizariou.blogspot.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News