Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

"Κομματικός διορισμός Διοικητή χωρίς διαδικασίες στο Νοσοκομείο της Έδεσσας"

Τι καταγγέλει ο πρώην Βουλευτής της ΝΔ

Ανακοίνωση του Ιορδάνη Τζαμτζή:

Λίγες ημέρες πριν την προκήρυξη των εθνικών εκλογών ο Υπουργός Υγείας κ. Α. Λοβέρδος αποφάσισε στις 19/3/2012 την πρόωρη λήξη της θητείας του Διοικητού του Γ.Ν. Έδεσσας και την αντικατάστασή του με άλλο πρόσωπο προερχόμενο από στενό κύκλο πολιτικού του ΠΑΣΟΚ από τον νομό.

Με δεδομένο ότι στην απόφαση δεν περιλαμβάνεται το αιτιολογικό της αντικατάστασης, μπορεί άραγε ο υπουργός να εξηγήσει τα κίνητρα και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή;

Με ποια κριτήρια επιλέχθηκε ο απερχόμενος διοικητής;

Για ποιους λόγους...

...απομακρύνεται ενώ διορίστηκε μόλις τον προηγούμενο Νοέμβριο;

Με ποια διαδικασία προέκυψε η επιλογή του νέου διοικητή και βάση ποιών προσόντων έγινε η επιλογή του;

Τελικά με ποιόν τρόπο αυτή η επιλογή εξυπηρετεί την αναβάθμιση των υπηρεσιών του νοσοκομείου Έδεσσας και την αντιμετώπιση των οξυμένων αναγκών της ευρύτερης περιοχής της Έδεσσας και Αριδαίας;

Με την στάση του ο κ. Λοβέρδος αποδεικνύει ότι ο πολύπαθος χώρος της υγείας για ακόμη μια φορά χρησιμοποιείται από το ΠΑΣΟΚ ως πεδίο άσκησης ρουσφετολογικής πολιτικής.

Στη δεδομένη οικονομική συγκυρία και με τα προβλήματα του συστήματος υγείας να συσσωρεύονται καθημερινά, τέτοιες πολιτικές είναι τουλάχιστον ανάξιες των περιστάσεων.

Αποδεικνύεται ότι δεν τους ενδιαφέρει η υγεία του λαού και η αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών από το Νοσοκομείο της Έδεσσας, αλλά το βόλεμα την υμετέρων.
 

7 σχόλια:

  1. Είδες Δάνη πόσο δύσκολο είναι όταν τα κάνουν οι άλλοι να τα καταγγέλλουμε? Την θέση που πήρες εσύ στην ΤΕΔΚ επικαλούμενος οικονομικό πρόβλημα με ποιό κριτήριο έγινε? ενώ υπήρχαν αιτήσεις με νεότερους και ικανότερους?
    Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σχοινί, αγαπη΄τε μου φίλε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η δική του έγινε με αξιοκρατικά νεοδημοκρατικά κριτήρια. Ή δεν ξέρουν τι τους γίνεται ή νομίζουν ότι απευθύνονται σε χαχόλους! ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ καθόλου! Είναι απλό!

      Διαγραφή
  2. ΒΑΛΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΛΑΞΕ......... ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΟ!!! ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!
    ΤΕΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
    ΝΤΑΝΗ, ΕΙΠΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ: ΕΙΠΕ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσε Τζαμτζή δε σε παίρνει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΗΒΡΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΥΤΣΕΣ ΜΕ ΤΗΣ ΒΟΥΡΤΣΕΣ.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News