Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Ολομέτωπη επίθεση κατά του Χρήστου Δόλδη - Δρομολογούνται έρευνες στη ΔΕΥΑ Αλμωπίας

Κατά τη συζήτηση αυτού του θέματος, παρόν ήταν και ο Δήμαρχος

Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα η Συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Αλμωπίας.

Το θέμα το οποίο μονοπώλησε το ενδιαφέρον, ήταν η πρόσφατες κατασχέσεις τριών μηχανημάτων της Επιχείρησης από τον Χρήστο Δόλδη, ο οποίος όντας Πρόεδρος Λουτρακίου ήταν ταυτόχρονα και προμηθευτής της ΔΕΥΑ.

Κατά τη συζήτηση αυτού του θέματος, παρόν ήταν και ο Δήμαρχος που δε δίστασε να απαντήσει στα λεγόμενα του κ. Δόλδη, λέγοντας πως «ειπώθηκε ότι του είπα πως όσο είμαι εγώ Δήμαρχος δεν θα πληρωθεί. Δεν είχα ποτέ καμία τέτοια συνομιλία με τον κ. Δόλδη. Δεν είναι του επιπέδου μου τέτοιες φράσεις».

Ο Βασίλης Κανονίδης με τη σειρά του τόνισε ότι «ουδέποτε ήρθε σε επαφή με μένα ο κ. Δόλδης. Η πρώτη φορά ήταν η μέρα της κατάσχεσης». Επίσης ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ ανέφερε ότι η πρόταση του Χρήστου Δόλδη ήταν...

...να καταβάλει η Επιχείρηση την ίδια μέρα 5.000 ευρώ και να δίνει μηνιαίως από 2.000 ευρώ και μάλιστα με σχετικό συμφωνητικό. Κάτι που όπως είναι λογικό αρνήθηκε ο κ. Κανονίδης, εξηγόντας του ότι η οικονομική κατάσταση της Επιχείρησης είναι πολύ δύσκολη. «Είναι αδύνατο. Δεν μπορεί να δεσμευτεί η ΔΕΥΑ για το πότε θα πληρώσει».

Όσο για τον τρόπο με τον οποίο εξυπηρετούνται τώρα οι ανάγκες της ΔΕΥΑ, ο Πρόεδρος ανέφερε ότι εξυπηρετούνται από τον Δήμο με τα μέσα που διαθέτει.

Τέλος αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί έλεγχος προμηθειών σε όλους τους προμηθευτές της ΔΕΥΑ ώστε να διαπιστωθεί αν όλα είναι νόμιμα.

Επιπλέον, ειπώθηκε ότι ίσως και να υπάρχουν κάποια μελανά σημεία, μιας και υπήρξε στην περίπτωση του κ. Δόλδη απευθείας ανάθεση, τη στιγμή που το ποσό ήταν αρκετά μεγάλο και θα έπρεπε να είχε γίνει πρόχειρος διαγωνισμός.
 

9 σχόλια:

  1. τι είναι ο Πασόης ρε φίλε? Παλίκογλου? ίσα κι όμοια τα κάναμε? καλο το ανέκδοτο παντως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολλοί πρωην δήμαρχοι νομίζοντας ότι το να διοικείς ένα δήμο είναι εύκολο έχουν μπει σε περιπέτειες.Είχαν άγνοια αλλά λόγω θράσους ήθελαν δομαρχειακό θώκο! Από δω και πέρα θα χορεέυουν το ζορό του Ζαλόγγου.Δυστυχώς για αρκετούς απ αυτούς ο Πασόης είναι καλός γνώστης και του νόμου και του κώδικά.Οπότε υποδείξεις απόψεις διευκρινήσεις και εξυπνάδες μόνο από καλά διαβασμένους !πολύ καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο δόλδης χρωστάει και του φταίνε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στέλεχος της προηγούμενης δημοτικής αρχής, διευθ. σύμβουλος στα λουτρά και συγχρόνως προμηθευτής της ΔΕΥΑ. Γιάννης κερνούσε Γιάννης έπινε και σήμερα έχει το θράσος να μιλάει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΡΕ ΠΑΣΟΗ ΤΗ ΣΔΟΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ημεγαλυτερη απατη που εγινε ποτε σε Δημο, βγαζει ματια, ο πρωην τι λεει γιατι σιωπα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΜΠΑΤΑΡ, ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΟΛΛΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΩ?ΠΩ?ΠΩ??????? ΩΡΑΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΔΕΥΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ας ελπίσουμε οι αμαθείς θρασείς να κάτσουν στα αυγά τους,και οι νέες δυνάμεις υγιούς σκέψης να βγούν μπροστά.Γκρεμίστε τη διαπλοκή ''πρόσκοποι-παντζαρτζίδης-άσφαλτος-άδειες-Dia''
    οι νέοι στα χωρια περιμένουν ελπιδες κι οι ίδιοι θέλουν πάλι να έχουν άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News