Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Ξεκινά προεκλογικές περιοδείες στο Νομό Πέλλας ο Κώστας Μπαρμπαγιάννης

Ανακοίνωση

Ο Γενικός Γραμματέας ΝΟΔΕ Πέλλας, Υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού Νέας Δημοκρατίας στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και Μέλος της ΔΗΜ.ΤΟ Έδεσσας, Δικηγόρος Κωνσταντίνος Ι. Μπαρμπαγιάννης, κατέθεσε αίτηση υποψηφιότητας με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Για την κατάθεση της υποψηφιότητάς του δήλωσε τα εξής:

«Σ’ αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για την πατρίδα μας και τον Ελληνικό Λαό πρέπει όλοι...

...να συστρατευτούμε και να συμμετέχουμε με όλες μας τις δυνάμεις στο δύσκολο έργο για την σωτηρία της πατρίδας μας και του Έθνους. Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη δύναμη ευθύνης και σταθερότητας, που μπορεί να δώσει την πραγματική μάχη και να οδηγήσει τη χώρα σε πορεία σταθερής ανάπτυξης και ανάκαμψης.

Ως πολίτης της Πέλλας ζω καθημερινά τις δυσκολίες, την αγωνία και τον μόχθο των ανθρώπων του τόπου μας. Έχω σταθερή και συνεχή παρουσία, σε πόλεις και χωριά, και έχω υπηρετήσει τη παράταξη μέσα από την κοινωνία και τα τοπικά προβλήματα (κτηνοτροφικά, αγροτικά κλπ).

Γι’ αυτό, ζητώ από τους συμπολίτες μου να με εμπιστευτούν και να στηρίξουν την προσπάθειά μου επειδή γνωριζόμαστε καλά προέρχομαι από αυτούς και είμαι ένας από αυτούς».

Ήδη ο κος Κωνσταντίνος Ι. Μπαρμπαγιάννης ξεκινά περιοδείες στο σύνολο της περιφερειακής Ενότητας Πέλλας ώστε να καταγράψει και να ακούσει τα ήδη γνωστά προβλήματα των πολιτών και στη συνέχεια να σχηματίσει την ατζέντα γύρω από την οποία θα κινηθεί σε όλη την προεκλογική περίοδο.
 

3 σχόλια:

  1. Τζαμπα τρεχεισ παλικαρι μου αν δεν εχεις μαθει καλα τους διαδρομους της συγγρου δεν εχεις καμια τυχη στα πεντε χρονια που κυβερνισε η νδ απο τον νομο τρεις πηραν κυβερνητικη θεση σταμενιτης μουρατογλου σταμκος ο ενας εγινε δημαρχος τους αλλους τους θελουν βουλευτες αν θελεις να γινεις κατι τρεξε στην αθηνα και ασε εδω την ποπη και τους αλλους παλιους και νεους σωτηρεσ να ποτιζουν την γλαστρα του ετεροδημοτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News