Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Ο Γιώργος Καρασμάνης ψήφισε "ναι σε όλα" - Ανοίγουν οι πόρτες της ΝΔ;

Επιστρέφει στη ΝΔ;

"Ναι σε όλα" είπε ο Γιώργος Καρασμάνης στην αποψινή ψηφοφορία για την "Έγκριση Σχεδίου Κύριας Σύμβασης Χρηματοδότησης Διευκόλυνσης".

Ο Βουλευτής Ν. Πέλλας υπερψήφισε το συγκεκριμένο τμήμα του Μνημονίαου, ώστε να ανοίξει τις πόρτες της ΝΔ από την οποία είχε διαγραφεί.

Ναι ψήφισαν...

...και οι Θεοδώρα Τζάκρη και Βασίλης Γιουματζίδης, ενώ όχι ψήφισε ο Ηλίας Θεοδωρίδης.

43 σχόλια:

  1. αντε να δουμε τώρα τι φωτοτυπιες θα μοιράζει ο κολοτούμπας!???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πιστεύω οτι θα συνεχίσει να μοιράζει φωτοτυπίες από τις οποίες θα δείχνει ότι αγωνίζεται για τον τόπο του.
      Γιώργο μπράβο, η όλη στάση σου δείχνει ότι δεν λογαριάζεις τις καρέκλες. γιατί αν τις επιδίωκες δεν θα ψηφιζες ΟΧΙ και επιπλέον ως σίγουρος βουλευτής που ήσουν δεν θα διακυνδύνευες να χάσεις τη θέση σου.
      μπραβο καρασμανη μη σκιαζεσαι κανέναν και περισσότερο τα λαμόγια

      Διαγραφή
    2. Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΕΛΕΓΑΝ ΟΧΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ. ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΝΤΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΨΗΦΙΣΑΝ. ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ.
      ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ

      Διαγραφή
  2. na to xaireste to palikari sas...
    apeuthinomai se olous tous vlakes pou to epainousan kai elegan ta kalitera otan katapsifise to mnimonio kai twra psifizei tous efarmostikous.. kalo mpeeeeee provatakia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑΥΤΟ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ, ΑΚΟΥΜΕ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΝ ΑΝ ΨΗΦΙΖΕ ΝΑΙ

      Διαγραφή
  3. καλα ρε τρελός θα ήταν αν καταψήφιζε και σήμερα. δεν το νομίζω όμως ότι είναι τρελός, μάλλον σώφρων και σωστά έπραξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ θόρυβος βρε παιδιά. Κρατώ τη δήλωσή του που μοίραζαν προχθές στην καφετέρια. Τι λέει ο άνθρωπος, ότι τη συνείδησή του δεν την αλλάζει, δεν την διαπραγματεύεται με κανένα αξίωμα με καμία καρέκλα. Που βλέπετε αλλαγή στάσης και ήθους. Ήταν πάρα πολύ εύκολο από την αρχή να πει ναι σε όλα τα μνημόνια, σε όλες τις περικοπές μισθών και συντάξεων και σε όλα τα χαράτσια. Όμως απέδειξε ότι έχει κάκαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. MPRABO KARASMANH ETSI SE THELOYME NA TOLMAS NA LES THN GNVMH SOY. KAI GIA TA KALA KAI GIA TA KAKA.
    TA LEFTA EPREPE NA TA PAROYME KAI KALA TA CHFISES. TA METRA OMOS EINAI DYSBASTAKTA. KAI H ANERGIA XEIROTERI. EKEI PREPEI NA BRETHEI LYSI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΙΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ. Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΨΗΦΙΖΟΤΑΝ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΥΤΕ ΜΕΤΡΑ, ΟΥΤΕ ΤΡΟΠΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΥΤΩΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΙ ΕΓΡΑΦΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό είναι πολιτική . Αυτή είναι κωλοτουμπα με βαθμό δυσκολίας 10. Εμπρός τώρα κυρίες και κύριοι της ΝΔ συνταχθειτε και πάλι τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΠΟΤΕ. ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΦΟΥ ΕΔΩΣΕ ΨΗΦΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΚΑΙ Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΗΤΑΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ.
      ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΕ.
      ΚΑΙ ΑΠΟΤΙ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ

      Διαγραφή
  8. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΟΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΦΑΝΗΚΕ Ο ΖΙΑΚΑΣ.ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι σίγουρα, μόνο που μιλά εκ του ασφαλούς. Βέβαια σε ο λαός δεν του έδωσε το δικαίωμα να μπει στο χορό

      Διαγραφή
  9. ΕΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ, ΟΤΑΝ Η ΝΔ ΕΔΩΣΕ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΕΙΠΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΕΞΗΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ 6η ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Ν' ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΩΠΙΑ, ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ, ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΝ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΟΠΩΣ ΑΡΧΙΚΩΣ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ, ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΕΝΤΟΣ, ΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΙΟΥ. ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΡΙΝΕΙ Η ΝΔ ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ΕΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΛΕΣ ΠΟΛΛΑ.
      ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ;
      Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΨΗΦΙΖΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΚΑΛΑ.
      ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ.
      ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  10. Μπράβο Καρασμανη απεδειξες ότι κι εσύ είσαι βολευτης με β μικρο
    Εκανες τον Τζαμπα μαγκα τοσο καιρο και τον πολλα βαρυ και τωρα φιλας τα ποδια του Αρχηγου σου για να σου δωσει πισω την θεσουλα σου στο ψηφοδελτιο Τωρα ομως σε μαθαμε καλα
    Ελα να ζητησεις ψηφο και θα δεις τι θα παρεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν ο καρασμανησ ήθελε θεση δεν θα έμπαινε σε αυτη τη διαδικασία.
      μαλλον εισαι κακόβουλοσ ή δεν εκτιμάς τα γεγονότα σωστά.

      Διαγραφή
    2. mallon tzamba magas eisai esy. giati o karasmanis an epidioke thesi tha tin eixe propolou kai poly perissotero tha elege se ola nai
      alla eipe OXI

      Διαγραφή
    3. MPRABO KARASMANH EIMASTE PANTA MAZI SOY. TH DANIAKH SYMVASI EPREPE NA TIN CIFISEIS GIA HTAN GIA TO KALO TOY TOPOY

      Διαγραφή
    4. Ε όχι και η Δανειακή Σύμβαση για το καλό του τόπου!!! Τι άλλο θα ακούσουμε...

      Διαγραφή
    5. ανώνυμε 2 και 31 σίγουρα η δανειακή σύμβαση δεν είναι για το καλό του τόπου αλλά όταν αποφασίσαμε να φέρουμε τον Παπαδήνο είμασταν στο γκρεμό και η δανειακή σύμβαση που αποφασίστηκε τότε ήταν η μόνη και ΜΟΝΑΔΙΚΗ λύση για την επιβιωσή μας. Μεταξύ δύο κακών το βέλτιστο. το θέμα είναι ότι όταν αποφασίστηκε τότε η ψήφιση τησ και ορθά δώσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον Παπαδήμο υπήρχε όρος που έλεγε ότι δεν θα χρειαστούν νέα μέτρα. Μόνο η δανειακή σύμβαση θα έλυνε τα προβλήματα., εκτοτε ψηφίσαν και το άλλο μνημόνιο και τους εφαρμοστικούς - που ο καρασμάνης είπε ΟΧΙ - και φέραν εκ τον υστέρον την προαποφασισμένη δανειακή σύμβαση στην οποία ο Καρασμανης είπε ΝΑΙ από τότε που έδωσε ψήφο στον Παπαδήμο

      Διαγραφή
    6. Φίλε μου αυτά που λες είναι γνωστά. Από την πρώτη στιγμή η ηγεσία της ΝΔ τόνισε ότι θα ψηφίσει την Δανειακή Σύμβαση. Αποτέλεσε πολιτική δέσμευση για την κυβέρνηση συνεργασίας. Απλώς δεν νομίζω να τιμά τον Καρασμάνη και τους υποστηρικτές του να λένε ότι ψήφισε ΝΑΙ για το καλό του τόπου. Ας αναφερθεί καλύτερα ότι ήταν δέσμευση του από τον Νοέμβριο.

      Διαγραφή
    7. oloi perimenoyme ti dhlvs;h toy kai tha praxoume

      Διαγραφή
  11. Κε Καρασμάνη, ένα θα πω: "Τράντζικ"... Κρίμα, γιατί στο παρελθόν είχα γράψει καλά λόγια για τη στάση σας. Δυστυχώς φαίνεται ότι μια θέση στα βουλευτικά έδρανα είναι τόσο γλυκιά, που αλλάζει συνειδήσεις... Κρίμα και πάλι κρίμα σε όσους πίστεψαν σε εσάς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
      ΤΩΡΑ ΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ.
      Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

      Διαγραφή
  12. Συγχαρητήρια Γιώργο για την πατριωτική σου στάση. Μην ακούς τα λαμόγια τα οποία δεν σε πήγαιναν ποτέ. οι νοικοκυραίοι είναι μαζί σου.
    Σε εμπιστευόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΑΝΟΙΞΑΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΟΣΩΝ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΩ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ!ΞΕΧΑΣΕ ΜΑΣ....ΛΕΓΑΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΠΩΣ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕΣ (ΟΧΙ ΚΤΛ) ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΣ!ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΧΑΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ!ΓΛΥΚΑ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ Ε?ΑΜΛΥΡΑ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΟΜΟΣ........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΤΗΣ ΒΕΡΟΣ21 Μαρτίου 2012 στις 10:54 π.μ.

      ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ. Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕ.
      ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
      ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΟΥ
      ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ

      Διαγραφή
    2. ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΕΙΜΑΙ (ΗΜΟΥΝ) ΜΑΖΙ ΤΟΥ...ΑΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΤΟΥ (ΓΙΩΡΓΟΣ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ,ΕΛΕΝΗ ΚΤΛ!ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΤΣΑΜΠΑ ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΤΣΑΜΠΑ!

      Διαγραφή
  14. Γιώργο μη μασάς τίποτε. Είμαστε μαζί σου και έτσι σε θέλουμε να είσαι πάντα. Εκπροσωπείς τον απλό λαό και μόνο σ' αυτόν ν' απολογείσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κολοτουμπα μαλλον αλλοι κανουν. Γιώργο μη φοβασαι κανέναν ειμαστε μα΄ζί σου γιατι δεν διστάζεις να είσαι πιστός στις αρχές σου και να μην ενδιαφέρεσαι για τις καρέκλες,
    αν ενδιαφερόσουν για καρέκλες τότε θα έλεγες σε όλα ναι.
    με το οχι κατέκτησες την διαγραφή και το μίσος του προεδρείου τησ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. βλέπω επικοινωνιακή αντεπίθεση μετά την αλλαγή στάσης, μπας και πείσουμε κανέναν. Το θέμα είναι απλό: εάν είχε πει ναι από την αρχή, κανένας δεν θα του έλεγε τίποτα, μπορεί να ήταν σωστή ή λάθος η στάση του, αλλά πάντως ήταν μια στάση. Εάν έλεγε όχι μέχρι τέλους, τότε για εμένα θα ήταν πρώτος μάγκας, καθώς δεν θα δίσταζε να χάσει τη θέση του για να υποστηρίξει τις αρχές του. Δυστυχώς για αυτόν, δεν ήταν συνεπής, έκανε μια αρχική επιλογή (απ' ότι αποδείχθηκε, όχι γιατί την πίστευε, αλλά για να ικανοποιήσει το κοινό αίσθημα) την οποία όμως άλλαξε όταν "έσφιξαν οι λωκοι", ώστε να μην χάσει και τη θεσούλα του.
    Προσπαθεί να ισορροπήσει σε δυο βάρκες, για να δούμε αν θα τα καταφέρει και αν ο κόσμος θα πιστέψει ότι η στάση του δεν ήταν "κωλοτούμπα".
    Πάντως, θα πρέπει να προσέξει και το εξής: το κόμμα είπε ότι δεν έχουν θέση στις λίστες και όσοι γυρίζουν στα καφενεία και λένε ότι είναι αντίθετοι με τα μέτρα, για αυτό όσοι τον σιγοντάρετε, προσέξτε μην του κάνετε κακό. Εκτός αν βγάλει μια δήλωση δημόσια και πει ότι είναι υπέρ των μέτρων. ξέρετε άλλωστε ότι υπάρχουν άνθρωποι καλοπροαίρετοι, που θα τα ψιθυρίζουν όλα στην Αθήνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε αν ήταν ετσι όπωσ τα λες στο καλεσμα που έκανε ο σαμαρά στους εφαρμόστικούς και λυποψυχούσε θα ψήφιζε και θα ήταν ήδη μέσα. αυτός ψήφισε την δανειακή σύμβαση πιστός στις αρχές του γιατί δεν μπορούσε να παραβεί την υπόσχεση που έδωσε ψηφίζοντας τον Παπαδήμο. Τώρα όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση.

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου, καταλαβαίνω ότι αυτό που κάνεις είναι δύσκολο, εάν το πιστεύεις πραγματικά αυτό που γράφεις, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, απλά, καλοπροαίρετα στο λέω, δεν μπορώ να δεχθώ τα επιχειρήματά σας. Στο κάτω-κάτω όμως, εάν είχαμε όλοι την ίδια άποψη, η ζωή μας θα ήταν βαρετή...

      Διαγραφή
  17. Φίλε εσυ σου απαντας σε κάθε αρνητικό προς τον καρασμανη σχόλιο, πρέπει να είσαι από τους πολύ ευνοημενούς. Μάθε εσυ και οι υπόλοιποι σαν εσένα , ότι εσείς μαζί με τους εκλεκτούς πολιτικούς μας φερατε σε αυτή την ''ευημερία'' σου ζούμε εμείς και τα παιδιά μας σου εν τέλει δεν φταίνε σε τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ θα έλεγα ότι οι απαντήσεις προέρχονται κατευθείαν από το πολιτικό γραφείο του Καρασμάνη οπότε το ύφος και το περιεχόμενο είναι δικαιολογημένο.

      Διαγραφή
    2. μακάρι να υπήρχαν πολλοί πολιτικοί σαν τον καρασμάνη. η ελλαδα θα ήταν ελβετία

      Διαγραφή
    3. Φίλε 08:07 μην προσπαθείς να γενικολογείς και να αποπροσανατολίσεις. Σαν πολιτική και ηθική αξία τον αποδεχόμαστε τον Καρασμάνη. Κάποιες απαντήσεις όμως υπστήριξης μάλλον απο το πολιτικό του γραφείο έρχονται. Τωρα Ελβετίες και ιστορίες μην λες γιατι και ο Παπανδρέου νόμιζε οτι κυβερνά την Δανία του Νότου στην αρχή.

      Διαγραφή
  18. ΓΙΩΡΓΟ, ΜΗ ΑΚΟΥΣ ΤΙΠΟΤΕ. ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΩΣΤΟ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπράβο ρε Γιώργο, έχεις κάνει κάτι νεόκοπους της πολιτικής που άνοιγαν σαμπάνιες μετά τη διαγραφή σου, τώρα να τρέχουν και να μην φτάνουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ. ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΗΘΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΔΑΝΑΠΑΛΟΙ.
    ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ Η ΠΕΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
    ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΑΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΧΕΛΙΔΟΝΙ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ.
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ. ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιώργο λυπάμαι που μας απογοήτευσες, μπές κι' εσύ στο τρύπιο καράβι του Σαμαρά κι εμείς σε διαγράφουμε οριστικά. Υπάρχουν επιλογές απο Τσίπρα, Κουβέλη, Καμένο, έως Χρυσή Αυγή και όπου βγεί, αλλά όχι Πασόκ του παιδοβούβαλου, ή τον υποτακτικό σου ηγέτη διότι φτάνει δεν πάει άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑ ΣΥΝΑΜΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΕΛΛΕΙΜΑΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΟΝΤΑΣ ΔΥΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΡΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΜΑ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΕ ΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ ΑΛΛΑ ΕΚΛΙΠΑΡΗΣΕ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΝΕΡΡΓΟΣ ΣΤΑ 60. ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ. ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ, ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News