Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Αντώνης Σαμαράς: "Ζητώ αυτοδυναμία – Δεν μπορώ να είμαι εξαρτημένος από άλλο κόμμα"

Συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στον ΑΝΤ1

Επιμένει για άλλη μια φορά σε εκλογές στις 29 Απριλίου ή 6 Μαϊου ο Αντώνης Σαμαράς ενώ ζητάει αυτοδυναμία για να μπορέσει να παίρνει αποφάσεις.

Υπέρ της διεξαγωγής εκλογών στις 29 Απριλίου ή «το πολύ μια εβδομάδα αργότερα» τάχθηκε για μία ακόμη φορά ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 ενώ επανέλαβε την ανάγκη ανάδειξης αυτοδύναμης κυβέρνησης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι «θέλει συγκυβέρνηση για να σωθεί το ίδιο και όχι για να σωθεί η χώρα», ενώ ο ίδιος όπως είπε, επιδιώκει την εθνική συνεννόηση.

«Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα θα αγκαλιάσω το σύνολο του κόσμου. Για να μπορέσεις όμως να επιτύχεις τη συνεννόηση και να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα κάποιος πρέπει να έχει την ευθύνη. Δεν μπορώ να είμαι εξαρτημένος από άλλο κόμμα, γι' αυτό ζητώ αυτοδυναμία», εξήγησε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News