Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Δήλωση του Ηλία Πλιόγκα για τις φήμες που τον θέλουν υποψήφιο Βουλευτή

"Στις επερχόμενες εθνικές εκλογές ΔΕΝ θα δουν σε κανένα ψηφοδέλτιο το όνομά μου"

Δήλωση του Ηλία Πλιόγκα για τις φήμες που τον θέλουν υποψήφιο Βουλευτή με τη ΝΔ:

«Ορισμένοι εδώ στην Πέλλα είναι αδιόρθωτα ανόητοι... και διαδίδουν ανυπόστατα σενάρια και φήμες.

Στις επερχόμενες εθνικές εκλογές ΔΕΝ θα δουν σε κανένα ψηφοδέλτιο το όνομά μου.

Θα με δουν όμως πλάι στους φίλους, συγγενείς και γνωστούς μου που έχασαν τις δουλειές τους , που έκλεισαν τα μαγαζιά τους, που πετσοκόφτηκαν άγρια και άδικα οι μισθοί και συντάξεις τους.

Θα με δουν μαζί με τους...

...συμπατριώτες μου, που απεγνωσμένοι καθημερινά δοκιμάζονται σκληρά να τα βγάλουν πέρα, που νιώθουν προδομένοι από ηγεσίες, κόμματα και πρόσωπα ,που εξοργίζονται και απαιτούν δικαιοσύνη.

Σε αυτές τις λίστες των Ελλήνων θα δουν το όνομά μου.

Στις λίστες των απλών ανθρώπων του μόχθου και της δημιουργίας, της ντομπροσύνης και της αξιοπρέπειας.

Στις λίστες των ανέργων νέων αλλά δυστυχώς και εκείνων της μέσης ηλικίας, που βλέπουν τη φυγή στη ξενιτιά ως μοναδική λύση επιβίωσης.

Εκεί λοιπόν θα δουν το όνομά μου, στις λίστες των χιλιάδων απλών συμπατριωτών μου, που θα δώσουμε ένα σκληρό μήνυμα-ράπισμα σε όσους ξεπούλησαν τα όνειρα μας και καταστρέφουν το μέλλον της πατρίδας μας, το μέλλον των παιδιών μας».
 

3 σχόλια:

  1. mazi soy kai oi anaxioi toy D. ALMOPIAS???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οσο είναι ο Σαμαρας αρχηγός στο κομα μας ,θα ψηφίζουμε λευκο.
    ΥΓ.ο Πλιόγκας είναι παληκάρι ενω καποιοι ξερογλυφουν για να μπουν στο παιχνιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣΕ ΡΕ ΚΑΓΚΟΥΡΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ, ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΑ, ΕΙΔΕΣ ΠΟΤΕ ΚΑΝΑ ΠΑΣΟΚΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ, ΑΝΤΕ ΚΟΥΡΑΔΑ ΠΑΝΕ ΨΗΦΙΣΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ Τ ΑΠΙΔΙΑ.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News