Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Νέα δημοσκόπηση: Καταλληλότερος Πρωθυπουργός ο Βενιζέλος και όχι ο Σαμαράς

"Πρώτο κόμμα" οι αναποφάσιστοι, σε δημοσκόπηση της Kapa Research για το ΒΗΜΑ της Κυριακής - Ξεπερνούν το 25%

Όμως πιο εντυπωσιακά ακόμα είναι τα στοιχεία τόσο για τα κόμματα που ανεβαίνουν στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων αλλά και ποιός θεωρείται καταλληλότερος για πρωθυπουργός.

Η νέα δημοσκόπηση της Kapa Research, δίνει στη Νέα Δημοκρατία 18,1% στο ΠΑΣΟΚ 14,3%, στο ΚΚΕ 8,2% ενώ τέταρτο κόμμα είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου με 7,2%.

Στην πέμπτη θέση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με 6% και ακολουθεί η Δημοκρατική Αριστερά με...

...4,9% ενώ ο ΛΑΟΣ συγκεντρώνει 3,6% και η Χρυσή Αυγή 3,4%.

Εκτός Βουλής μένουν η Δημοκρατική Συμμαχία με 2,3%, η Κοινωνική Συμφωνία της Λούκας Κατσέλη με 1,1% και το Άρμα Πολιτών με 0,7%.

Οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν! Στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ο Ευάγγελος Βενιζέλος συγκεντρώνει 22,9%, με τον Αντώνη Σαμαρά να έχει το 21,7% και με το 52,5% να απαντά «κανένας από τους δύο».

---
Πηγή: NewsIt.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News