Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Ο Γιάννης Μουράτογλου στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ - Διαβάστε την ανακοίνωση

Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ

Δήλωση του υποψήφιου Βουλευτή της ΝΔ στο Νομό Πέλλας κ. Γιάννη Μουράτογλου.

Στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση διακυβεύονται σημαντικές αξίες αλλά και η θέση της χώρας στο διεθνές στερέωμα.

Ο νομός μας, τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε μία κρίσιμη καμπή και υπόκειται τις συνέπειες της κρίσης, της ύφεσης και της ανεργίας. Η απαίτηση που έχουν οι συμπολίτες μας για ένα πολιτικό προσωπικό αντάξιο των κοινωνικών και οικονομικών συγκυριών, οδηγεί στην ανάγκη ανανέωσης.

Οι άνθρωποι που θα αναλάβουν την τύχη της χώρας θα πρέπει να...

...μη φέρουν το στίγμα της αποτυχίας των προηγούμενων ετών, να προσφέρουν ιδέες και να έχουν εμπειρίες από διαχείριση δημοσίων υποθέσεων και την εκπροσώπηση του τόπου τους στα κέντρα λήψης αποφάσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με βάση τις εμπειρίες από το Δήμο της Έδεσσας, την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας και τα Διεθνή Φόρα στα οποία εκπροσωπώ τη Χώρα μας, έχω τη διάθεση και τη θέληση να θέσω τις ικανότητες και τις εμπειρίες μου για το ξεπέρασμα της κρίσης και για να μπορέσει επιτέλους ο τόπος μας να βρει τη θέση που του ανήκει.

Είμαι όμως βέβαιος ότι αυτή η διάθεση και η εμπειρία είναι πολύ μικρή σε σχέση με τις ανάγκες της Χώρας.

Μόνο εάν μπορέσουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να συμπαραταχθούμε ανεξάρτητα από φύλο, ηλικία και πολιτική προέλευση στο σκοπό της ανάπτυξης του τόπου μας, τότε θα έχουμε αποτέλεσμα.

Για το λόγο αυτό σας καλώ όλους από σήμερα στον τίμιο και καθαρό αυτό αγώνα που σκοπό θα ‘χει να επαναφέρει την Πέλλα στο φυσικό της χώρο, εκεί που την τοποθέτησε η ιστορία αλλά και η αγάπη και το ταμπεραμέντο των πολιτών της.
 
Γιάννης Μουράτογλου
Υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Ν. Πέλλας
 

14 σχόλια:

  1. Παλιομοδίτικη πολιτική. Και καλά να νομίζουν όλοι οτι θα κατέβει και να δημιούργήσει κλίμα. Εχω όμως μια απορία. Ποια είναι τα ''Διεθνη Φόρα''?? Μήπως εννοεί forums? Πολύ ελληνική μεταφραση αν ισχύει αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΗ Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΛΕΞΗ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ FORUMS ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ,ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΑΤΙΝΟΓΕΝΕΙΣ ΛΕΞΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ.ΚΑΤΑ ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ Η ΛΕΞΗ (ΦΟΡΑ) ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΑΚΟΥΣ...ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ...ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ....ΠΑΝΕ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για την διευκρίνιση. Ζητώ συγγνώμη για την μη εγκυρότητα του σχολιου μου. Αλλά φίλε πραγματικά κρίμα για τον τρόπο σου. Αν παρατηρήσεις το σχόλιο μου εκφράζω την απορία μου. Μη με μαλώνετε κυριε Καθηγητά. Κρίμα για τον τρόπο σου..

      Διαγραφή
    2. Αλλά επειδή είστε ανακριβής κ. Καθηγητά η λέξη που αποδίδεται forums στα αγγλικά και fora στα λατινικά (πληθυντικός) και σημαίνει 'δημόσια αγορά' σύμφωνα με μια πρόχειρη αναζήτηση που έκανα. Οπότε μάλλον πρέπει να ανοίξετε εσείς ξανά το βιβλίο σας. Άντε γεία!

      Διαγραφή
    3. Μπορείτε να δείτε το λεξικό του κ.Μπαμπινιώτη, τη δεύτερη έκδοση στη σελίδα 192..και θα σας λυθεί η απορία...! Και τότε η πρόχειρη αναζήτηση σας θα γίνει λεπτομερής και συγκεκριμένη.

      Διαγραφή
    4. Σύμφωνα με το ''Λεξικό της Νέας Ελληνικής Γλώσσας'' 2η έκδοση, 2002, Γ. Μπαμπινιωτη στην σελίδα 1896 το φόρουμ (πληθ. φόρα) είναι διαθέσιμες οι αποδόσεις. Να μην ξεχάσω κιολας [ETYM. <λατ. forum αγορά < foris θύρα]
      Στη σελίδα 192 δεν υπάρχει κάτι σχετικό. Καταρχάς πείτε μου γιατί όπως λέτε ότι δεν υπάρχει σχέση με την αγγλική λέξη forum. Και δεύτερον προσπαθήστε να καταλάβετε τι ακριβώς εννοώ στο αρχικό μου μήνυμα. Αυτά γιατί με αγενή τρόπο προσπαθήσατε να κάνετε τον 'έξυπνο'.

      Διαγραφή
  4. επιτέλους ένα νέο πρόσωπο στα ψηφοδέλτια του νομού μας εύγε κ.Μουράτογλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαίρομαι που και κάποιος άλλος εκτός από μένα γνωρίζει τη ρίζα της λέξης φόρουμ...!!!!
    Μη βιάζεστε να σχολιάσετε ρε παιδιά αν δεν έχετε στοιχειώδεις γνώσεις της γλώσσας μας...εκτίθεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσείς κύριε που κατέχετε τις στοιχειώδεις όπως λέτε γνώσεις της γλώσσας μας σας παραπέμπω παραπάνω.

      Διαγραφή
  6. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ.... ΦΟΡΟΥΜ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΕΩΡΓΙΟΥ Δ.ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΑΣ ΕΠΕ ΑΘΗΝΑ 2002 ΣΕΛΙΔΑ 1896 ΦΟΡΟΥΜ (ΤΟ)(ΑΚΛ.ΣΥΧΝΑ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ΦΟΡΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ. ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ. ΠΡΟΧΩΡΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. απο το φρες μέχρι το καραμαν καλός ειναι για παραπανω χλωμό τον κόβω!τον ειχα δάσκαλο στο σχολείο καθε 5 λεπτα εξω στο τηλεφωνο μετα απο ενα μηνα εφυγε που πηγε?στην αθηνα και μας γύρισε με τα καλα τα αμαξια!!οχι δεν εχει αρπαξει!μην ρίχνουμε λάσπη στο παιδι!η Εδεσσα στηριζει Αλκη μονο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News