Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Όλα τα σενάρια για το "γαλάζιο" ψηφοδέλτιο του Νομού Πέλλας στο τραπέζι

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

Σε «θρίλερ» εξελίσσεται το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει έντονη κινητικότητα στους κύκλους των κομματικών στελεχών που ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι, καθώς πλησιάζει η ημερομηνία της ανακοίνωσης, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει γύρω στις 7 Απριλίου με τη διάλυση της Βουλής.

Αναστάτωση και έκπληξη προκάλεσε η πρόσφατη ανακοίνωση του Γιάννη Μουράτογλου, ο οποίος εμφανίστηκε ως υποψήφιος Βουλευτής πριν να ανακοινωθούν επίσημα τα ονόματα. Αυτή η κίνηση προκάλεσε έντονο προβληματισμό στο περιβάλλον του Άλκη Νουσηκύρου, ο οποίος επιθυμεί με τη σειρά του να βρίσκεται στις λίστες.

Μία από τις σκέψεις που έπεσαν στο τραπέζι τις προηγούμενες μέρες, ήταν...

...να μείνει η Αλμωπία χωρίς εκπρόσωπο, ώστε να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο και ο κ. Μουράτογλου και ο κ. Νουσηκύρου. Ωστόσο, αυτό θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην Αλμωπία.

Ένα άλλο σενάριο ανέφερε ότι θα μπορούσε να "κοπεί" ένας υποψήφιος από τα Γιαννιτσά, κάτι που φαντάζει ακατόρθωτο.

Επιπλέον, υπάρχει μέχρι και σήμερα η αγωνία για την τύχη του Γιώργου Καρασμάνη. Πληροφορίες του Aridaia News αναφέρουν ότι ο Βουλευτής θα επιστρέψει στη ΝΔ και θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιό της.

Όλες οι απορίες θα μας λυθούν μόνο με την επίσημη ανακοίνωση του κόμματος.

Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί, ότι μέσα στις επόμενες μέρες στον Νομό Πέλλας θα περιοδεύσει ο Μάκης Βορίδης.
 

10 σχόλια:

  1. χαχαχα ο Αλκης θα ειναι σιγουρα στο ψηφοδελτιο...τον μουρατογλου θα φοβηθει???χαχα γελασαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΠΑΓΚΕΛΤΟΙ ΠΟΛΙΤΗΚΑΝΤΙΔΕΣ ΠΡΟΗΝ ΚΑΙ ΝΗΝ ΚΑΤΑΝΟΙΤΟ ΓΙΑΤΙ...... ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΑΛΙΟ ΛΑΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν φτάνει να είναι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΑ (όπως γράφεις), πρέπει να είναι και ΙΚΑΝΑ! Υπάρχουν τέτοια; Νομίζω πως όχι. Και ξέρεις γιατί; Οι ικανοί απέχουν από την «πολιτική» και αφήνουν χώρο στους «άλλους»

      Διαγραφή
  3. ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΝΟΥΣΗΚΥΡΟΥ
    ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΣΚΥΔΡΑ ΕΔΕΣΣΑ
    ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Η ΑΛΜΩΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι Εδεσσαιο που μας πήραν το Χιονοδρομικό θα μας ζητησουν και ψήφο από πάνω? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ !! Καρατζοβίτες ξυπνήστε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 40 χιλιάδες Καρατζοβίτες ξυπνήστε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ? ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστή παρατηρήση φίλε. Απλως η συγκεκριμένη τακτική δεν συμφέρει αυτους που θέλουν να είναι υποψήφιοι. Σκέψου ότι θα ήταν ενας mini προεκλογικός αγώνας εντός μελών της ΝΔ. Και όπως καταλαβαίνεις ίσως να ήταν και πιο δύσκολος αγώνας για τους υποψήφιους. Εχω την αίσθηση ότι ο ανταγωνισμός μεταξύ συνυποψηφίων είναι πιο σκληρός σε σχέση με τα άλλα ψηφοδέλτια αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.
      Δυστυχως σφουγγάρι και εκεί.

      Διαγραφή
  7. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΙΤΟΥΡΟΣ.Ο ΝΟΥΣΗΚΥΡΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΑΝΝΑ Η ΔΑΣΚΑΛΑ. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαλλον ο μουρατογλου φανταζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας??λεω εγω...ο νουσηκυρου ειναι μεσα 100%

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News