Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Η Πόπη Φουντουκίδου "οργώνει" το Νομό Πέλλας

Η πρώην Βουλευτής της ΝΔ θα συμπεριληφθεί σίγουρα στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο

Δεδομένη θεωρείται πλέον η υποψηφιότητα της Πόπης Φουντουκίδου.

Η πρώην Βουλευτής της ΝΔ θα συμπεριληφθεί σίγουρα στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο, αφήνοντας πίσω της αρκετoύς διεκδικητές, είτε άνδρες, είτε γυναίκες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η απόφαση για το πρόσωπο της κ. Φουντουκίδου είναι ειλημμένη εδώ και αρκετό καιρό, κάτι που έχει επιβεβαιώσει και η ίδια στο παρελθόν.

Άλλωστε το τελευταίο διάστημα...

...η Πόπη Φουντουκίδου «οργώνει» το Νομό Πέλλας με σκοπό να συναντήσει όσο το δυνατόν περισσότερους πολιτικούς φίλους και φίλες που την στηρίζουν εδώ και πολλά χρόνια όπου ασχολείται με την πολιτική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ARIDAIA NEWS!
 

17 σχόλια:

  1. αυτο ειναι δεδομενο! ειναι η μονη ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ στο νομο πελλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΠΑΡΘΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. ΠΟΠΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. popi dagoto! i gynaika einai drastiria kai xerei ola ta provlimata ths pellas. antitheta apo kati egathetous athineous pou nomizoun pws epeidh einai filoi tou proedrou tha vgoun vouleutes. osa rousfetia kai an kanoun, sth voulh den mpainoun oi aergoi. exoume axious anthrwpous sto nomo mas metaxy twn opoiwn h poph, o karasmanhs, o tzamtzhs, o nousikhrou. athinaioi omws den dikaiountai na zhthsoun thn psifo ths pellas kai na dhlwnoun sigouroi gia th nikh. einai proklitikoi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. poia poph re alania? mas douleuete ...auti pou tha mpei sto komma tou kolotoumpa samara?

    nai se ola me kommatiki peitharxia...

    alli mia peitharximeni vouleutina kai malista PALAIOTATHS KOPHS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ Η ΠΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥΣ... ΦΙΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  5. ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΓΙΑ ΠΟΠΗ;ΔΕΝ ΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 40 ΧΡΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. exei poly dikaio file. omws an tous valoume olous sto idio kazani kapoious tha tous adikhsoume. na eisai sigouros pws den ta fagane oloi mazi. sygekrimena einai ta lamogia.

      Διαγραφή
  6. εγω ενα ξερω...οτι εφ'οσον κατεβαινει στις εκλογες στηριζοντας σαμαρα ..σημαινει οτι συμφωνει με την 'καταντια' της χωρας μας!!
    ..σημαινει οτι συμφωνει με την γαλλογερμανικη υποδουλωση μας!
    ...συμαινει οτι ..'μπραβο καλως σας κοψαν τις συνταξεις'...καλως η ανεργια ειναι σ'αυτα τα επιπεδα,...ζητω το ΔΝΤ...κτλ.κτλ!!!
    αυτο κυριοι μας ζητα να ψηφισουμε...που σημαινει οτι ειμαστε συμφωνει και 'μεις με τα γεγονοτα !
    εσεις συμφωνειτε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το ίδιο άτομο γράφει τα περισσότερα σχόλια.Ειδικά εκείνο με το Μπαχοβίτης! Επειδή πρέπει η κοροϊδία να τελειώνει εμας τη νεολαία της ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς μας υποσχέθηκε ΑΝΑΝΕΩΣΗ! Δεν μας νοιάζει ποιά άτομα θα μπουνε και από που θα είναι αλλά μας υποσχέθηκε ΑΝΑΝΕΩΣΗ.Για να δούμε λοιπόν πως εννοεί το κόμμα μας την ΑΝΑΝΕΩΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...τι θα πει ρε φιλε ''για να δουμε''...θα τζογαρουμε?
      αφου το'χουμε παιξει αυτο το χαρτι...και χασαμε!!!

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΛΑΣΗ. ΑΚΟΜΗ ΤΡΩΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΕΡΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ;. ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΣΥ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΚΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΜΕΤΡΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΥΚΤΑ ΜΑΣ. ΚΙ ΕΓΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ; ΜΗ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΚΛΠ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΟΧΙ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

      Διαγραφή
  8. βρε δεν καθεται σπιτια της να τα απολαυσει.και να μην εχουνε να λενε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H πλειοψηφια εδω μέσα με το μυαλό τους βοηθάνε τον υποψήφιο μέσω internet. Κάνουν αγώνα!
    Η πλάκα είναι ότι αν τους πεί το πουλέν τους έλα παμε στο χωριο/πολη σου για καφέ θα έχουν δουλειές για να μην εμφανιστούν. Βγείτε βρε έξω στην πιάτσα για υποστηρίξτε με επιχειρήματα και όχι ανώνυμα μέσω internet. Αν βέβαια έχετε τα κάκαλα! Πολιτικοί του καναπέ και της οθόνης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την πιθανότητα να αποσυρθεί, μετά από τα 30+ χρόνια στα πολιτικά και παραπολιτικά πράγματα του νομού, δεν τη σκέφτηκε καθόλου;;;;;
    Προτιμά να τη στείλουν σπίτι οι ψηφοφόροι; και ο πιο ανίδεος πολιτικά ξέρει ότι οι δεινόσαυροι σε αυτές τις εκλογές δεν έχουν καμία απολύτως τύχη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΛΕΥΚΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΡΘΕ ΚΑΙ ΜΑΣ Γ....Ε ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΕΣΥ, ΚΑΙ ΑΣΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ.

      Διαγραφή
  12. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΩΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΣΟ Η ΠΟΠΟΥΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΤΕΡΝΑ.. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ, Ο ΝΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΝΕΑ, ΑΦΘΑΡΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News