Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Ημερήσια πρόβλεψη ζωδίων


Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις του ζωδίου σας


Κριός
Η σημερινή πανσέληνος μπορεί να προκαλεί εκνευρισμό στο χώρο εργασίας, κάτι που έγινε φανερό τις τελευταίες μέρες, ωστόσο δίνει και την ευκαιρία για δυναμική προώθηση σχεδίων, κυρίως προς την κατεύθυνση της ολοκλήρωσής τους, παρά το να κάνατε κάποιο νέο ξεκίνημα. Καμιά λεπτομέρεια δεν πρέπει να μείνει αφρόντιστη.

Ταύρος
Μια δυναμική, ερωτική και δημιουργική πανσέληνος, η επιρροή της οποίας τις τελευταίες μέρες δίνει την ευκαιρία για συναντήσεις με παλιούς έρωτες, καθώς συναντά τον ανάδρομο Άρη. Επίσης μπορείτε τώρα να ολοκληρώσετε κάποια δημιουργικά project. Ευκαιρίες για διασκέδαση, σπορ, χόμπι αλλά και πιθανή εγκυμοσύνη

Δίδυμοι
Μπορεί ήδη τις τελευταίες μέρες να νιώσατε την πύρινη επιρροή της πανσελήνου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία προκαλεί εκνευρισμό κι εντάσεις, κυρίως με τους δικούς σας αλλά και στα επαγγελματικά. Προσέξτε επίσης τα κρυολογήματα, τα ατυχήματα και την εριστικότητα. Ωστόσο γρήγορα κινούνται θέματα σπιτιού-οικογένειας.

Καρκίνος
Επικοινωνιακή η σημερινή πανσέληνος, η οποία όμως λόγω και της επιρροής του Άρη, μπορεί να προκάλεσε εντάσεις στις καθημερινές συνεννοήσεις τις τελευταίες μέρες, όπως επίσης ταλαιπωρίες στις μετακινήσεις. Προσέξτε την πολεμική στάση στη καθημερινή επικοινωνία. Διάφορες συναλλαγές εκτελούνται γρήγορα ωστόσο.

Λέων
Η σημερινή πανσέληνος κορυφώνει μια περίοδο με έμφαση στα οικονομικά, ενώ λόγω της παρουσίας του Άρη είναι πιθανά άγχη. Προσέξτε τις βιαστικές αγορές ή πωλήσεις και αποφύγετε τις οικονομικές συμφωνίες. Ωστόσο η επιρροή της βοηθά την ταχεία τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων και την διεκδίκηση χρημάτων.

Παρθένος
Στο ζώδιό σας γίνεται η σημερινή πανσέληνος, σε σύνοδο με τον πύρινο Άρη, κι έτσι είναι λογικό τις τελευταίες μέρες να υπάρχει παραπάνω ένταση και κούραση. Ωστόσο, δίνει την ευκαιρία για γρήγορη εξέλιξη σχεδίων και επίτευξη στόχων. Μην ξεκινάτε νέα πράγματα αλλά εύκολα μπορείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες.

Ζυγός
Η σημερινή πανσέληνος κορυφώνει μια περίοδο στην οποία το ζώδιό σας κλείνει ορισμένα θέματα και υποχρεώσεις – ολοκλήρωση διαφόρων κύκλων επίσης, είτε σε σχέσεις, σε συνεργασίες και σε άλλα ζητήματα. Δεν λείπει κάποιος εκνευρισμός, ωστόσο υλοποιούνται με ταχύτητα κάποιοι στόχοι. Ανάγκη για απομόνωση.

Σκορπιός
Η πανσέληνος μπορεί να προκαλεί έναν εκνευρισμό και εντάσεις με τις παρέες σας αλλά και στον εργασιακό χώρο, ωστόσο επιτρέπει το εύκολο και γρήγορο ξεδίπλωμα των σχεδίων σας. Δεν ευνοεί τόσο το ξεκίνημα υλοποίησης νέων πλάνων αλλά την ολοκλήρωση όσων ήδη έχετε αρχίσει απ’ τα τέλη του προηγούμενου χρόνου.

Τοξότης
Τον επαγγελματικό τομέα επηρεάζει η σημερινή πανσέληνος, η οποία τις τελευταίες μέρες φέρνει την ευκαιρία για δυναμικές κινήσεις και διεκδικήσεις. Ευνοεί επίσης την τακτοποίηση κάποιων τελευταίων λεπτομερειών σε σχέδιά σας. Προσέξτε ωστόσο για λίγες ακόμα μέρες τις εντάσεις, καθώς το κλίμα είναι εύφλεκτο. Φλεγμονές και ατυχήματα.


Αιγόκερως
Μια πανσέληνος που δίνει την ευκαιρία για δυναμικά ανοίγματα και εύκολη επίτευξη στόχων είναι η σημερινή. Επίσης τονίζει θέματα σχετικά με σπουδές, νομικά, ταξίδια, φιλοσοφία, όπου κι εκεί η δυναμική σας δράση φέρνει καλά αποτελέσματα. Αυτό που θέλει προσοχή είναι οι συγκρούσεις και οι εγωισμοί, κυρίως με συγγενείς εξ’ αγχιστείας.


Υδροχόος
Η σημερινή πανσέληνος τονίζει θέματα οικονομικά, κυρίως ό,τι σχετικό με δάνεια, κληρονομικά, επενδύσεις, εφοριακά, ασφάλειες, ή τα οικονομικά του συντρόφου, όπου μπορεί να υπάρχει ένα άγχος και πιθανές συγκρούσεις, ωστόσο δίνεται και η ευκαιρία για γρήγορη τακτοποίηση εκκρεμοτήτων. Προσέξτε τις ίντριγκες και το κοντρόλ.


Ιχθείς
Η σημερινή πανσέληνος τονίζει θέματα οικονομικά, κυρίως ό,τι σχετικό με δάνεια, κληρονομικά, επενδύσεις, εφοριακά, ασφάλειες, ή τα οικονομικά του συντρόφου, όπου μπορεί να υπάρχει ένα άγχος και πιθανές συγκρούσεις, ωστόσο δίνεται και η ευκαιρία για γρήγορη τακτοποίηση εκκρεμοτήτων. Προσέξτε τις ίντριγκες και το κοντρόλ.

3 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News