Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Το μήνυμα του Χρήστου Σπρίτου για τον θάνατο του Θεόφιλου Γάτσου

Μήνυμα του Χρήστου Σπρίτου

"Στον άνθρωπο Θεόφιλο Γάτσο"

Δεν θέλω να σταθώ στην έντιμη πολιτική του σταδιοδρομία, αλλά θα ήθελα να τονίσω ιδιαίτερα τη προσφορά στα δύσκολα χρόνια, όταν αφιλοκερδώς πρόσφερε τις...

...ιατρικές του υπηρεσίες στους φτωχούς, αδύναμους και ανήμπορους συμπολίτες μας.

Καλό ταξίδι φίλε Θεόφιλε. Θα ΖΕΙΣ πάντα στη καρδιά και τη μνήμη μας!

Χρήστος Σπρίτος του Νικολάου
Δημοτικός Σύμβουλος Αλμωπίας
Πρόεδρος Συνδέσμου Καθαριότητας Δήμου Αλμωπίας
 

4 σχόλια:

  1. ιστορική φυσιογνωμία του τόπου.Θα πάει να βρεί τον ηρωικό Αγγελή Γάτσο κοντινό συγγενή του και ήρωα του 1821 που ελάχιστοι ακόμα γνωρίζουν πόσα προσφερε !Καλό ταξίδι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλο ταξιδι και καλο παράδεισο να έχεις Θεόφιλε Γάτσο .Ποτέ δεν θα ξεχάσω τα λόγια σου, οταν σε επίσκεψή μου στο ιατρείο σου, μικρό παιδί τότε, μου είπες " να βάζεις υψηλούς στόχους στην ζωή σου και να προσπαθείς να τους πραγματοποιείς" Αυτό έκανα ....να είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει.

      Διαγραφή
  3. Ελπίζουμε ο Δήμος να τιμήσει όπως πρέπει τη μνήμη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News