Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

"Να ενισχύσει ο Δήμος τις εκδρομές των τελειόφοιτων μαθητών της Αλμωπίας"

Αυτό πρότεινε ο Χρήστος Χουρσόγλου

Μία πρόταση σχετικά με τους μαθητές έκανε ο Χρήστος Χουρσόγλου κατά τη διάρκεια της χθεσινής Συνεδρίασης του Δ.Σ. Αλμωπίας.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος πρότεινε στη Δημοτική Αρχή να ενισχύσει ο Δήμος Αλμωπίας οικονομικά τις εκδρομές των τελειόφοιτων μαθητών που φοιτούν στα Λύκεια της Αλμωπίας, καθώς όπως είπε...


...τα οικονομικά προβλήματα δεν επιτρέπουν σε κάποιους από αυτούς να συμμετέχουν.

Ακριβής απάντηση δεν δόθηκε, όμως σαν πρόταση είναι πολύ καλή!

11 σχόλια:

  1. Θεωρώ ό,τι ο Δήμος έχει σημαντικότερα προβλήματα να λύσει... δεν μπορώ να ακούω χαζομάρες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και γιατί να μην ενισχύσει τις οικογένειες που πραγματικα έχουν προβλημα διαβίωσης?
    Κανένα παιδί που έχει οικονομικό προβλημα η οικογενεια του δεν θα έβαζε πάνω τον εγωισμο του προκειμένου να πάει μία εκδομή.
    Γι'αυτο καλύτερα να κοπούν οι εκδρομές,για να μην αισθανονται ασχημα και τα παιδια που μπορούν να πανε εκδρομή και αυτά που δεν μπορούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο εν λόγω κύριος διετέλεσε αρκετά χρόνια αντιδήμαρχος Δ.Εξαπλατάνου!
    Γιατί δεν βοήθησε ποτέ τα άπορα παιδιά του Δ.Εξαπλατάνου να πάνε εκδρομή;
    Τζάμπα μάγκας….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι εκανε ο Χουρσόγλου οσω ηταν στον Εξαπλατανο αντιδημαρχος τιποτα........Για αυτο ποιο καλα να μην λεει και ΤΙΠΟΤΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να πηγαίνουν να μπεκροπίνουν ....ασε ρε φιλε τα ξερουμε τι κανουν τα βραδια . Δε ξερουν που πατουν και που βρισκονται απο το πολυ αλκοολ. Ξεδίνουν τα παιδιά καταστρέφοντας την υγεία τους με τις ευλογίες αυτών που τους δίνουν τα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε συ Χρήστο θα μας καραφλιάσεις!!! Όταν ήσουν αντιδήμαρχος στον Εξαπλάτανο τι έκανες; Όταν σου ζητούσαν οικονομική βοήθεια διευθυντές σχολείων (π/θμιας και δ/θμιας)για πραγματοποίηση εκδρομών (π.χ. στη Βουλή), ΤΙ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΤΕ εσύ και ο κ. Σταύρος;
    ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ. ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε μαζευτε τον , τώρα που έφτασε ο γιος του Γ' λυκείου , τώρα πρέπει να πληρώσει άλλος.. Άξιζε κύριε Βαφειάδη να βγάλετε αυτήν την είδηση? Μήπως τον σιγοντάρετε τον κ. Χουρσόγλου, γιατί ακόμη δεν έχω διβάσει κακή κουβέντα..
    Βρέχει χιονίζει ότι λέει αυτός είναι σωστό..
    Έλεος .. σοβαρευτείτε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΣΩΣΤΗ Η ΛΑΘΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΕΙ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ.ΕΧΕΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑΧΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΠΑΡΑ ΝΑΣΕ ΜΟΥΓΓΟΣ.

      Διαγραφή
  8. O ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑ.....ΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η εκδρομή της Γ' Λυκείου ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι έχει επιμορφωτικό χαρακτήρα, αλλά δυστυχώς την πραγματικότητα την γνωρίζουμε όλοι μας. Αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι δεν υπάρχει λόγος να γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O DHMOS PREPEI NA ANALAMBANEI EJ' OLOKLHROY THN KALYVH OLVN TVN EJODVN TVN MAUHTVN ALLA KAI TVN GONEVN GIA NA SYNODEYOYN. ARA LIGA ZHTAEI O XOYRSOGLOY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News