Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Πότε θα ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Στην Συγγρού είναι ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι από τον αριθμό των αιτήσεων που συγκεντρώθηκαν και υποστηρίζουν πως τα ψηφοδέλτια θα είναι ανανεωμένα κατά 50%

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη το βράδυ η διορία που είχε δώσει ο γραμματέας του κόμματος για αιτήσεις υποψηφιότητας στις βουλευτικές εκλογές.

Στην Συγγρού είναι ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι από τον αριθμό των αιτήσεων που συγκεντρώθηκαν και υποστηρίζουν πως τα ψηφοδέλτια θα είναι ανανεωμένα κατά 50%.

Αν και κάποιοι κάνουν λόγο για νέα παράταση υποβολής αιτήσεων μέχρι τη Δευτέρα, κάτι τέτοιο δεν έχει ανακοινωθεί, άρα δεν ευσταθεί.

Στα τέλη του μήνα...

...σε ειδική εκδήλωση θα δημοσιοποιηθούν τα ονόματα των υποψήφιων βουλευτών ενώ τελευταίο και λίγες μέρες πριν από τις εκλογές θα ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο επικρατείας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΑΙΤΗΣΗ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News