Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Ευχαριστήριο του Δημοτικού Σχολείου Θηριόπετρας

Ευχαριστήριο

Ευχαριστούμε το βουλευτή Ν. Πέλλας κ. Βασίλη Γιουματζίδη για τη μεσολάβησή του στη Βουλή των Ελλήνων και την οικονομική ενίσχυση του ποσού των €700, τα οποία διαθέσαμε για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού, απαραίτητου για τη σωστή λειτουργία του σχολείου μας.

Οι μαθητές, μαθήτριες και το διδακτικό προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου Θηριόπετρας

10 σχόλια:

  1. Πού καταντήσαμε! Να ευχαριστεί ένα ολόκληρο σχολείο έναν βουλευτή για να κάνει το αυτονόητο δίνοντας...ψίχουλα! Επτακόσια ευρώ! Μπράβο βρε! Πώς μπόρεσες να εξοικονομήσεις ένα τέτοιο ποσό! Τόσο κοστολογείς την παιδεία και την λειτουργία ενός σχολείου που θα βγάλει τους αυριανούς πολίτες αυτής της χώρας; Σαν δεν ντρεπόμαστε! Να τον κράξετε έπρεπε, όχι να τον ευχαριστείτε και δημοσίως από πάνω. Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΣΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟ. ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ;; ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ;; ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.

      Διαγραφή
    2. Ακριβώς επειδή τα γνωρίζω τα λέω αυτά. Μάλλον δεν κατάλαβες το νόημα του σχόλιού μου. Ενώ θα έπρεπε όλοι οι πολιτικοί να δίνουν την μεγαλύτερη βάση στην παιδεία και στις συνθήκες που επικρατούν στα σχολεία, αυτοί το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι η διαφθορά και οι πελατειακές σχέσεις. Όχι 700, αλλά 7.000 ευρώ θα έπρεπε να δώσει ο Γιουματζίδης και πάλι λίγα θα ήταν. Αλλά το να βγαίνετε και να τον ευχαριστείτε και δημόσια και αυτός να κορδώνεται και από πάνω για το "καλό" που έκανε, εμένα εκεί είναι η ένστασή μου. Μάθαμε όλοι να τους χαιδεύουμε τα αυτιά και να τους κάνουμε να αισθάνονται ότι είναι "κάποιοι".

      Διαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ..................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βλέπω με λύπη μου σχολεία της περιοχής μας με μεγάλη ευκολία να ευχαριστούν τους βουλευτές για την μεσολάβησή τους για να λάβουν κάποια οικονομική ενίσχυση.Πού ήταν όλα αυτά τα σχολεία όλο τον χειμώνα που δεν είχαμε λεφτά για να πάρουμε πετρέλαιο στα σχολεία και παγώναμε μες την βαρυχειμωνιά.Τότε δεν τα είδα να κράζουν κανένα βουλευτή για την απραξία του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΡΑΞΟΥΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ... ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΡΑΞΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ & ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΣΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ? ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ... ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΣΕ, ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ... ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΚΑΝΕ? ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ...

      Διαγραφή
  4. και η ξεφτίλα συνεχίζεται... αρχή έγινε με την πολυκάρπη και τώρα και οι δάσκαλοι ζήλεψαν και προσκυνάνε

    εκλογές έρχονται σου λέει να μην βοηθήσουμε τον μεγάλο ευεργέτη γιουματζίδη που μας γιόμισε μνημόνια και ανεργία?

    ερε ξεφτίλα που είστε όλοι σασ προσκηνυμένοι

    απορώ προϊστάμενο δεν έχετε να σαςε τραβήξει αυτί ή όλοι είναι πασόκοι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. file gia petrelaio kraksimo theloun oi dhmarxoi se olla den ftenai oi voyleytes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε,όχι και δεν φταίνε οι βουλευτές!Ποιός μείωσε τα κονδύλια για τις σχολικές επιτροπές;Ποιοί ψηφίζουν και υπερψηφίζουν ο,τι τους δώσουν.Αυτοί που τους έχουμε εκεί για να μας "υπερασπίζονται".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρα ρε φίλε άγνωστε φταίμε όλοι εμείς που στέλνουμε τους συγκεκριμένους ανθρώπους στη βουλή και όχι αυτοί που είναι στη βουλή...
      Αλλά αφού μπορούν και βοηθούν τα σχολεία, τους συλλόγους γιατί να μην αποδεχόμαστε την όποια βοήθεια? Κάποιοι από αυτούς βοηθούν γιατί κάποιες άλλες θα μπορούσαν να πουλήσουν μία τσάντα τους ή ένα ζευγάρι παπούτσια για να βγάλουν το πετρέλαιο μιας σχολικής χρονιάς ενός σχολείου και δεν το έκαναν, τι κρίμα...

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News