Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Γιαούρτια, καφέδες και καρέκλες στον Γιώργο Νταλάρα σε συναυλία (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Πολλοί ήταν εκείνοι που γιουχάρισαν τον γνωστό καλλιτέχνη, ο οποίος παρά τις αποδοκιμασίες συνέχισε να τραγουδά.

Ομάδα πολιτών αποδοκίμασε έντονα τον γνωστό τραγουδιστή Γιώργο Νταλάρα, ο οποίος τραγουδούσε στο κλειστό γυμναστήριο Γ. Κακούρης στο Ίλιον στο πλαίσιο των συναυλιών αλληλεγγύης που δίνει κατά του μνημονίου.

Παρά τη βροχή με γιαούρτια, καρέκλες και καφέδες και τα γιουχαρίσματα, ο Γιώργος Νταλάρας αντέδρασε ψύχραιμα και δεν διέκοψε στη συναυλία, συνεχίζοντας να τραγουδά.

Το μόνο του σχόλιο ήταν πως είναι καλοδεχούμενοι όσοι τους αρέσουν τα τραγούδια αλλά και όσοι δεν τους αρέσουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:



---
Πηγή: NewsIt.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News