Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Άννα Βαμβάκη παίρνει το "πράσινο φως" για τις εκλογές;

Μαρτίνα Ζιάκα και Γέση Πασχαλίδου, αποφάσισαν να μη θέσουν τελικά τον εαυτό τους στη διάθεση του κόμματος και να μην είναι υποψήφιες

Λήγει αύριο Πέμπτη στις 18:00 το απόγευμα η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων όσων επιθυμούν να είναι υποψήφιοι με τη ΝΔ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του κόμματος.

Η διαδικασία ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα και μέχρι στιγμής οι πληροφορίες που διαρρέουν είναι πολλές.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η περιοχή της Αλμωπίας, καθώς υπάρχουν αρκετές ανατροπές όσον αφορά στα πρόσωπα που εκδήλωσαν ενδιαφέρον.

Μέχρι αυτή την ώρα λοιπόν και λίγο πριν τη λήξη της προθεσμίας, αίτηση υπέβαλε μόνο η...

...Άννα Βαμβάκη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Μαρτίνα Ζιάκα και Γέση Πασχαλίδου, αποφάσισαν να μη θέσουν τελικά τον εαυτό τους στη διάθεση του κόμματος και να μην είναι υποψήφιες.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη δίνει ουσιαστικά το πράσινο φως στην κ. Βαμβάκη να βγει μπροστά και να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών της Πέλλας.

Εκτός και αν γίνει η μεγάλη ανατροπή –κάτι που αυτή τη στιγμή δεν θεωρείται πολύ πιθανό- και κατέβει στην Αλμωπία άνδρας.
 

18 σχόλια:

  1. Η ΑΝΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΙΚΑΝΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΜΠΕΙ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. simasia den exei mono to poios tha mpei. shmasia exei autos pou tha mpei na kanei agwna gia na exei ekproswpo h almwpia. kata ta alla euxomai kali epistyxia sthn k. vamvaki h se opoion telos pantwn epilegei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι μανια ειναι αυτη να μπει ντε και καλα γυναικα. τι να πω. το κομμα ξερει. εμεις ακολουθουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. .....το κομμα ξερει. εμεις ακολουθουμε! ( Έτσι γράφεις). Λάθος μεγάλο φίλε. Αν σήμερα αυτή είναι η λογική σου τότε δε θα είναι σωστές και οι επιλογές σου. Δηλαδή ό,τι κάνει το κόμμα είναι σωστό; Εμείς οι ψηφοφόροι είμαστε άβουλα όντα χωρίς κρίση και χωρίς γνώμη;
      Δε θα κρίνουμε τους υποψήφιους; Και την «κουτσή Μαρία» να «κατεβάσει» θα τη δεχτούμε άκριτα επειδή θα είναι η επιλογή του κόμματος;

      Διαγραφή
  4. MAKARI NA TA KATAFEREI H KOPELA. AP OSO XERW EINAI DRASTHRIA KAI EXEI OREXH GIA TREXIMO. KAI EPITELOUS AS ANAKOINWTHEI TO PSHFODELTIO WSTE NA MATHOUME EPISHMA POIOI THA EINAI YPOPSHFIOI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κανονικά πρέπει να κατέβει ο Ζέρζης για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θελω να γελασω, αλλα εχω πονοκεφαλο...

      Διαγραφή
    2. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ... ΑΝ ΤΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ.....

      Διαγραφή
  6. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ Η Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ. ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΟΥ, ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ,ΠΕΣ ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ...

      Διαγραφή
    2. Φίλε η μεγάλη αλήθεια είναι οτι σε ένα βράδυ έκανε κωλοτούμπα ο Σαμαράς. Για αυτό και η βαση της ΝΔ βράζει. Δημιούργησε προσδοκίες ο Σαμαράς που δυστηχώς δεν τις πραγματοποίησε ούτε στο 10%. Θυμήσου τα Ζάπειο Ι και ΙΙ και την συνέντευξη στην Εκθεση.
      Οι απογοητευμένοι βαδίζουν προς τον Καμμένο ο οποίος στα χνάρια του Σαμαρά προεκλογικά θα κατηγορηθεί για προδοσία απο την ΝΔ.

      Διαγραφή
  7. την κοπελα δεν την ξερω αλλα με θλιψη βλεπω απο τα σχολια, οτι ακομη και τωρα υπαρχουν κομματοσκυλα και ξεφυτρωνουν σιγα σιγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΝΔ έχει υιοθετήσει κομμουνιστικά δόγματα : Οτι είναι καλό για το κόμμα είναι καλό και για τον λαό.
    Η ανύπαρκτη ΝΟΔΕ δεν μπορει να προτείνει έστω και έναν υποψήφιο, αφού έχουν στειλει τον ετεροδημότη από Αθήνα και πρέπει να τον στηρίξει.
    Εκει στην Αλμωπία για μια φορά συννενοηθείτε και στηριξτε έναν άνθρωπο της περιοχής σας. Γκρινια και μουρμούρα για οτιδήποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δυνατα αννα μαζι σουμ ανατολικη αλμωπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΝΔ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ,ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΚΟΜΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η απογοήτευση που επικρατεί στό πολιτικό προσκήνιο σχετικά μέ τά πατροπαράδοτα κόμματα εξουσίας, έχει αρνητικό αντίκτυπο λόγω τής υπογραφής Σαμαρά. Αυτήν τώρα άκουσον άκουσον προσπαθεί να εκμεταλευτεί ο Βενιζέλος, πού μοιάζει μέ θολό ποτάμι, πνιγμένο στόν βούρκο, το οποίο είναι γεμάτο μέ πρασινάδες και λιμνάζοντα ύδατα, ποιός έχασε την σοβαρότητα, την ντροπή για να την βρεί αυτός; Από πού αντλεί τέτοια δύναμη κι' έχει το θράσσος να ομιλεί ακόμα; το γεγονός είναι ανεξήγητο ! πιστεύει προφανώς ότι δέν έχουν τελειώσει οι ηλίθιοι! Τώρα λοιπόν ήρθε η στιγμή ν' αποδείξουμε το αντίθετο μ' εκατέρωθεν αποχή, από τα μεγάλα μαγαζιά της πολιτικής σκηνής, που παίζουν κι' έπαιζαν βρώμικα παιχνίδια στις πλάτες μας. Ούτε Ν.Δ. ούτε ΠΑΣΟΚ αυτό λεει η στοιχειώδης λογική, τούς χρειάζετε επίπληξη, τιμωρία μήν είμαστε κορόϊδα, μη φοβόμαστε τα μικρά κόμματα δεν δαγκάνουν. Όχι στα Γαλαζοπράσινα αφεντικά που μας ξεζουμίζουν με φόρους, χαράτσια, εισφορές για να είναι μάγκες κάθε φορά όσοι μας κυβερνούν μην είμαστε κάφροι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μου κάνει εντύπωση που στην Αλμωπία οι μισοι δασκαλοι είναι πολιτικοί! είναι δυνατόν? με τι γνώσεις...τι προσόντα και τι προδιαγραφές? Με τέτοια κόντρα μόνιμα πρόβλημα θα έχουμε εδω.Οι του Μπινου χτυπάνε την υποψηφιότητα του Ζέρζη που είναι ότι καλύτερο υπάρχει.Οι κοπέλες αυτές είναι παγκοσμίως άγνωστες και εξυπηρετούν τις άλλες υποψηφιότητες για να είναι άγνωστες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η εξήγηση είναι απλή φίλε. Οι δάσκαλοι έχουν χρόνο για να κάνουν πολιτική. Σκέψου τα ωράρια τους, τις διακοπές τους κτλ. Δεν υπάρχουν πάντως προδιαγραφές συγκεκριμένες για να ασχοληθεί καποιος με την πολιτική.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News