Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ανακοίνωση του Δ. Τζαμτζή για τα στρατόπεδα υποδοχής λαθρομεταναστών στο Ν. Πέλλας

Ανακοίνωση

Επιστολή στους Δημάρχους Σκύδρας και Πέλλας απέστειλε ο πρώην Βουλευτής Ιορδάνης Τζαμτζής στην οποία αναφέρει:

"Προς Α)Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κ. Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεοδωρίδη Β)Δήμο Πέλλας Υπόψη Δημάρχου κ Στάμκου ΓρηγόρηΓ)Δήμο Σκύδρας Υπόψη Δημάρχου κ. Χοίδη Γιώργου.

Σύμφωνα με το blog OnAlert και τα αλλα Μ.Μ.Ε. τα οποία παρουσιάζουν την λίστα με τα 32 στρατόπεδα συγκέντρωσης λαθρομεταναστών, δύο από αυτά είναι το Στρατόπεδο Δούμτσα Μαργαρίτη στην Σκύδρα και ο Λόχος Αχλαδοχωρίου στο Αχλαδοχώρι, εάν είναι το Αχλαδοχώρι Πέλλας.

Το σχέδιο αυτό είχα καταγγείλει πριν ένα χρόνο στο Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας. Τότε είχε πάρει αναβολή η υλοποίηση του σχεδίου αυτού.

Τώρα ξεκίνησε η εφαρμογή του σχεδίου.

Καλώ τα Δημοτικά Συμβούλια Σκύδρας και Πέλλας...

...να συζητήσουν άμεσα το πρόβλημα αυτό και μαζί με την Περιφέρεια και τον Αντιπεριφερειάρχη να συντονίσουν τις ενέργειες τους ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Είμαστε ήδη πύλη εισόδου παράνομων μεταναστών από τα Σκόπια και την Αλβανία. Εάν έχουμε και δυο Στρατόπεδα συγκέντρωσης - φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο Νομό, η κατάσταση θα γίνει αφόρητη, θα γίνει εκρηκτική".

Ιορδάνης Τζαμτζής
πρώην Βουλευτής
 

7 σχόλια:

  1. Το Αχλαδοχωρι που αναφέρεται είναι μάλλον αυτό των Σερρών. Παρε πρωτοβουλίες Ιορδάνη γιατί από τον άλλον τον παππού δεν περιμένουμε πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΗΣ ΠΡΩΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ γατάκι και ανύπαρκτε πολίτη από όλη αυτην ανακοίνωση το μόνο που σου έμεινε είναι το πρωην βουλευτής.

      Διαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΣΩΘΗΚΑΜΕ..ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΔΑΝΗΣ..ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΕ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΝΤΑΝΗ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Σ ΕΚΟΨΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΚΥΔΡΑ.ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΗ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΠΝΟΗ ΣΤΗΝ ΔΥΣΜΟΙΡΗ ΣΚΥΔΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ.
    ΤΑΔΕ ΕΦΗ
    ΠΡΩΗΝ ΜΑΚΑΚΑΣ
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν έχεις την εντύπωση πρωην μακάκα ότι τα 150 το πολύ άτομα που θα τοποθετηθούν σε θέσεις εργασίας για τις αναγκες του στρατοπέδου θα βοηθήσουν την Σκύδρα, ζεις στον κόσμο σου. Μάλλον δεν είσαι από την Σκύδρα ή μπορει και να μην σε ενδιαφέρει αν έρθουν μετανάστατες. Θέλω όμως να έρθεις εδω και να μιλήσεις όταν φέρουν 500 άτομα σε ένα βράδυ τι θα λες. Οταν θα περνάς απο εκει και θα βλεπεις να περιφέρονται μεσα στο στρατόπεδο πως θα σου φαίνεται (και αυτό το λέω αν θέλεις από ανθρωπιστικής πλευράς).

      Διαγραφή
  5. kalhtera klismenoi para na periferonte anamesa mas. ti protimate;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News