Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Ο διάλογος του Βενιζέλου με τον Παπούλια - "Η παράταξη απέδειξε ότι υπάρχει"

Διαβάστε τον διάλογο

Δεκτός από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια έγινε ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος προκειμένου να τον ενημερώσει για τη χθεσινή εκλογή του.

Διαβάστε τον διάλογο:

- Χαμογελαστό σας βλέπω, είπε ο κ. Παπούλιας.

- Το δικαιούμεθα, απάντησε ο κ. Βενιζέλος και συνέχισε: "η παράταξη απέδειξε ότι υπάρχει. Πάλλεται η ψυχή της. Μας ξεπέρασε η κοινωνία. Και σας τα λέω αυτά, όχι μόνο ως ανώτατο πολιτειακό παράγοντα, αλλά ως προσωπικότητα που προέρχεστε από τα σπλάχνα της παράταξης".

Ο κ. Βενιζέλος πρόσθεσε πως "τώρα που βρισκόμαστε
στο μεταίχμιο σαν χώρα, πρέπει όλοι μαζί να κάνουμε μια προσπάθεια να μη χαλαρώσουμε και να προχωρήσουμε στην εφαρμογή των νέων μέτρων. Εάν δεν το κάνουμε, θα στρέφεται αυτό κατά της μεσαίας τάξης που ήδη πλήττεται σημαντικά".

- Τελικά πόσοι ψήφισαν; ρώτησε ο κ. Παπούλιας.

- Διακόσιες σαράντα χιλιάδες, απάντησε ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος πρόσθεσε ότι με τα σημερινά δεδομένα είναι σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο.

Δείτε τι δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News