Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Πόπη Φουντουκίδου: "Αφήστε ήσυχη την πόλη μας"

Ανοιχτή επιστολή της Πόπης Φουντουκίδου με θέμα την ενδεχόμενη εγκατάσταση λαθρομεταναστών στην Περιφέρεια

Επανήλθε πάλι στο προσκήνιο, παλαιότερη πρόταση της Κυβέρνησης, για την εγκατάσταση λαθρομεταναστών σε στρατόπεδα περιφέρειας.

Φοβάμαι πως η σκόπιμη απομάκρυνση του στρατοπέδου από την Πόλη μας, καθώς και η πρόσφατη κατάργηση του κέντρου κατάταξης, ε συνδυασμό με παρατηρούμενη κινητικότητα στο 501 στρατόπεδο, προετοιμάζουν την υποδοχή λαθρομεταναστών, ως χώρου κατάλληλου σε επίπεδο περιφέρειας.

Η κοινή γνώμη είναι ανάστατη και υποψιασμένη και η διάθεση για σκληρές αντιδράσεις διατυπώνεται σε όλα τα επίπεδα.

Οι πολίτες σιωπήσανε στο κλείσιμο των στρατοπέδων που ήτανε παράγοντας ανάπτυξης της πόλης, είναι βέβαιο όμως, ότι...

...κανείς δεν θα σιωπήσει στην υποβάθμισή της.

Δεν μπορεί η Κυβέρνηση να εξαγάγει το πρόβλημα από την Αθήνα στην περιφέρεια, επειδή είναι ανίκανη να το επιλύσει και όχι μόνο, αλλά με την πολιτική της τα τελευταία χρόνια το έχει διογκώσει, αφού πέτυχε η Ελλάδα να θεωρείται ο παράδεισος των λαθρομεταναστών.

Οι λύσεις και για την Ελλάδα και για τους λαθρομετανάστες είναι αλλού και όχι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, με την οργανωμένη απομάκρυνση τους ως την πλέον ενδεδειγμένη λύση.

Προκειμένου να προλάβουμε οποιαδήποτε δυσάρεστη απόφαση, παρακαλώ ως φορείς του Νομού και του δήμου Πέλλας να οργανώσετε τις κινήσεις που απαιτούνται με το σύνολο των φορέων ώστε να διαμηνύσετε σε κάθε Αρχή και αρμοδίους ότι η Πόλη μας δεν θα ανεχθεί περαιτέρω υποβάθμιση.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΗ!

Πόπη Θεοδωρίδου - Φουντουκίδου
 

9 σχόλια:

  1. Αρε Πόπη τα ίδια ακούγονται και για την Σκύδρα. Σε αυτό το πράγμα όλες οι δυνάμεις του Νομού πρέπει να ενωθούν και να αντιδράσουν για οποιαδήποτε περιοχή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΣΤΑ ΠΟΠΗ ΕΙΣΑΙ ΑΠ ΤΑ ΛΙΓΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πω! πω! Πω! Σιγά τα αίματα. Όλοι μέχρι τώρα δε μιλούσαν όταν οι λαθρομετανάστες έρχονταν κατά κύματα στην Ελλάδα! Τώρα που συζητείται για το πού και πώς θα λυθεί το πρόβλημα (γιατί ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ), όλοι ξεσηκώθηκαν και δεν τους θέλουν δίπλα τους. ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολοι φίλε ειδικά τα τελευταία 2 χρονιά μιλάνε για τους λαθρομετανάστες. Απλως τώρα θέλουν να μεταφέρουν το πρόβλημα απο την Αθήνα στην περιφέρεια. Ας σου φέρουν εσένα σε ένα βράδυ 500 άτομα στην πόλη σου που θα αρχίσουν να στο σκάνε απο το στρατόπεδο και θα σου πω εγω μετα.

      Διαγραφή
  4. αν φερουν μεταναστες στη Πελλα θα χυθει αιμα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. επιτέλους, ένα άτομο που ασχολείται με τα σοβαρά. Διότι σοβαρό είναι να γεμίσουμε λαθραίους, ταλαιπωρημένους, πεινασμένους, που θα υποβαθμίσουν παραπάνω την ήδη υποβαθμισμένη ζωή μας. και τέλος πάντων, σε αυτά τα θέματα, ας υπάρχει ομόνοια. βγήκε η Πόπη και είπε κάτι που συμφωνούμε όλοι και έπεσε ο άλλος να την κατηγορήσει, ακόμα και για αυτό. Ήμαρτον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τοσα στρατοπεδα εχει η αττικη γιατι να τους σκορπισουν σε ολη τη χωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάποιοι λενε αν κάτι δεν μπορείς να το αποφύγεις απόλαυσε το. Μήπως πρέπει νσ το δούμε από άλλη πλευρά και να εκμεταλλευτούμε από οικονομική άποψη ότι προσφερει,αφού αν αποφασιστεί δεν θα έχουμε λόγο. Λέω τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλάκα κάνεις ε? Για τουρισμό θα έρθουν αυτοί? Πολλοι από αυτούς ειναι επαγγελματίες κακοποιοί. Θα σε σκοτώσουν για 10 ευρω. Εκτος αν εννοείς το προσωπικό που θα τους φυλάει κτλ. Αν περιμένεις από 150 άτομα το πολύ που θα δουλεύουν σε αυτά τα στρατόπεδα να σωθείς παω πασο

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News