Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Αγώνες μπάσκετ των Δημοτικών Σχολείων Αλμωπίας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

«Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Προκήρυξη αγώνων μπάσκετ Δημοτικών Σχολείων Αλμωπίας - 2012.

Ο Σύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών Αλμωπίας «Ο Μέγας Αλέξανδρος» σε συνεργασία με το Δήμο Αλμωπίας και το Φιλαθλητικό Όμιλο Αριδαίας(Φ.Ο.Α.)

π ρ ο κ η ρ ύ σ ε ι

αγώνες μπάσκετ Δημοτικών Σχολείων Αλμωπίας, που θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας, με τους παρακάτω όρους:

1.-Κάθε Σχολείο μετέχει με μία ομάδα, η οποία δεν μπορεί να είναι μικρότερη από 7 άτομα(αγόρια – κορίτσια) και να ξεπερνά τα 12.

2.- Η ευθύνη συγκρότησης της ομάδας είναι αποκλειστική αρμοδιότητα του κάθε Σχολείου, που οφείλει να φέρει ομοιόμορφες στολές με αρίθμηση.

3.-Η μετακίνηση των μαθητών- ιών θα γίνει με ευθύνη του Σχολείου.

4.-Η διάρκεια των αγώνων είναι 4 περίοδοι των 7΄ λεπτών(καθαρό). Σε περίπτωση ισοπαλίας θα υπάρχει παράταση 3΄λεπτών, μέχρι να υπάρξει νικητής.

5.-Η συμμετοχή στον αγώνα όλων των αθλητών –ιών που θα δηλωθούν στο Φύλλο Αγώνα, είναι υποχρεωτική.

6.-Ο συνοδός κάθε ομάδας δικαιούται 1 ταϊμ άουτ, στην διάρκεια κάθε περιόδου.

7.-Ο μαθητής που θα συμπληρώνει 5 φάουλ, αποβάλλεται από τον αγώνα και αντικαθίστανται.

8.-Ο αριθμός των συμμετοχών θα κρίνει και την μορφή των αγώνων( όμιλοι ή αγώνες νοκ -άουτ).

9.-Ομάδες χωρίς συνοδό-προπονητή δεν θα γίνονται δεκτές.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα αποστέλλονται στην Πρόεδρο του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Κυρία Άννα Βαμβάκη μέχρι 23/3/2012(ώρα 13.30 μ.μ.) στο fax 2384022029, όπου στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγώνων. Η έναρξη των αγώνων θα πραγματοποιηθεί στις 2/4/2012 και ο τελικός στις 6-4-12.

Στην νικήτρια ομάδα θα απονεμηθεί κύπελλο και στους αθλητές των τριών πρώτων ομάδων μετάλλια, που θα αθλοθετηθούν από το Δήμο Αλμωπίας.

Η διαιτησία και η γραμματεία των αγώνων θα οριστεί με ευθύνη του Φ.Ο. Αριδαίας. Στον τελικό θα υπάρχει αξιολογημένος διαιτητής.

Για ότι δεν προβλέπεται από την παρούσα προκήρυξη, θα ισχύει ο κανονισμός διεξαγωγής αγώνων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Τα παιδιά που θα πάρουν μέρος στους αγώνες, θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από Ιατρό και οι σχετικές γνωματεύσεις-βεβαιώσεις θα προσκομιστούν στην γραμματεία των αγώνων.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος
Άννα Βαμβάκη

Η Γεν. Γραμματέας
Μαρία Μπεγλοπούλου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News