Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Η απάντηση του Δημάρχου Αλμωπίας στον Χρήστο Δόλδη

Δήμαρχος:
"Οι οικονομικές συναλλαγές με αιρετό είναι αδιανόητες"

Πολιτικές προεκτάσεις παίρνει η απόφαση του Χρήστου Δόλδη να κατασχέσει από τη ΔΕΥΑ Αλμωπίας 3 οχήματα τα οποία ήταν απαραίτητα για την σωστή λειτουργία της Επιχείρησης.

Ο πρώην Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λουτρακίου με δηλώσεις του στον τύπο, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τον στοχοποιούν.

Η απάντηση του Δημάρχου Αλμωπίας ήταν άμεση. Ο Δημήτρης Πασόης με δήλωσή του στην «Φωνή της Αλμωπίας», τονίζει τα εξής:

«Ο ισχυρισμός του κ. Δόλδη ότι δήθεν του είπα ότι όσο είμαι Δήμαρχος δεν θα πάρεις τα χρήματά σου από τη ΔΕΥΑ, δεν αληθεύει. Γιατί απλούστατα δεν είχαμε καμία συζήτηση σχετική με τον κ. Δόλδη. Όπως δε είχε και με τον κ. Κανονίδη. Κατάσχεση σε βάρος Δημοτικής Επιχείρησης από πρώην αιρετό είναι αδιανόητη. Όπως αδιανόητες είναι και οι οικονομικές συναλλαγές με αιρετό».

Με λίγα λόγια, ο κ. Πασόης αναφέρεται στις συναλλαγές που είχε ο κ. Δόλδης με Επιχειρήσεις του Δήμου τη στιγμή μάλιστα που ήταν και αιρετός. Αυτό σίγουρα ακόμα και αν είναι νόμιμο δεν είναι ηθικό. Όπως ηθικό δεν είναι και το να δυσκολεύει περισσότερο τη ΔΕΥΑ και να εμποδίζει ουσιαστικά τη λειτουργία της.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η απάντηση του Πέτρου Ζέρζη, στην παράταξη του οποίου ανήκε ο κ. Δόλδης.
 

12 σχόλια:

  1. Πως είναι δυνατόν ο ''κύριος'' Δόλδης εκλεγμένος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης των Λουτρών με την πλειοψηφούσα δημοτική αρχή τότε να έχει εμπορικές συναλλαγές με τη ΔΕΥΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ;
    Μπορεί να είναι νόμιμο είναι όμως και ΗΘΙΚΟ;
    Και πως μπορεί ο ''Κύριος΄΄ Δόλδης να μας πείσει οτι, σε μια χώρα που σε επίπεδα διαφθορας της δημόσιας διοίκησης βρισκεται πολύ πιο κάτω απο πολλες χώρες της Αφρικής, έγιναν όλα αξιοκρατικά και με καθε νομιμότητα, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με την αναθεσή της δουλειάς...
    Όλα αυτά πάντα με την ανοχή του Πρώην Δημάρχου Και Προέδρου της επιχείρησης των Λουτρών τότε...
    Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιός ήταν οικονομικά ο Δόλδης πριν ασχοληθεί με το Δήμο; Το ξέρουμε όλοι! Πότε και πώς απέκτησε τέτοια οικονομική επιφάνεια:::: Σίγουρα όχι με δουλειά. Όλοι ξέρουν αλλά κανένας δε μιλάει... Πότε άραγε και πώς θα αλλάξει αυτός ο τόπος. Πότε επιτέλους θα πάνε κάποιοι φυλακή;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ, ΜΟΛΙΣ ΕΜΠΛΕΞΕ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΚΟΣΤ ΚΑΙ ΓΚΑΝΤ ΦΙΛΕ ΜΟΥ .ΠΟΙΟΣ Ο ΜΠΑΤΑΡ..ΕΛΑ Μ....Ι ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
  3. Ο αυτοκολλητος του πρωην δημαρχου..φτου σας ρεζιλια..θα σβισετε δια παντος απο τον πολιτικο χαρτη της αλμωπιας, φαταουλες εφαταουλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι είναι στην Ελλάδα και στην τόπο μας Κύριοι ! Σηκώνονται τα πόδια να κτυπήσουν το κεφάλι Γι αυτό άλλωστε και σε άλλες δημοσιεύσεις σχολίων σε θέματα σχετικά με την αξιοπιστία και γενικά το επίπεδο των ασχολουμένων- εμπελκομένων με τα πολιτικά δρώμενα, έλεγα να ρίξουμε μια ματιά ποιοι είναι αυτοί, ποιο το επαγγελματικό τους παρελθόν, ποιο το νοικοκυριό τους και ποια τέλος πάντων η εικόνα τους προς την τοπική κοινωνία μας. Ειναι αδιανόητο κύριοι να λαμβάνει ηγετική θέση κάποιος που ούτε τον εαυτό του δεν μπορεί να κάνει κουμάντο !!!
      Ακου διευθύνων σύμβουλος της Δημοτικής επιχείρησης .
      Για να αποκτήσει κάποιος την παραπάνω θέση σε ιδιωτική επιχείρηση γνωρίζετε φαντάζομαι τι προσόντα πρέπει να έχει....

      Διαγραφή
  4. ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ. Ο ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΑΡ ΚΑΙ Ο ΔΕΜΙΡΗΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δε νομιζω να ειναι νομιμο συμβουλος να προμηθευει δημοτικη επιχειρηση! για να δουμε θα υπαρξει καμια καταγγελια απο τον δημο ή την δευα, ή θα το περασουν στο ντουκου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗΠΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑς, ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΎΜΒΟΥΛΟΣ, ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΔΕΥΑΡ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΔΕΥΑΡ; ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ Ο ΖΕΡΖΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΟΛΔΗ??? ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ??? ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΣΟΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ...ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΡΩΗΝ....ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΟΛΔΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΖΕΡΖΗΣ... ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ... ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. επιλογή Ζέρζη είναι ο Δόλδης ! απλά και ξεκάθαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΙΛΑΜΕ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΟΔΕΣ.ΑΙΣΘΑΝΩΜΕ ΑΗΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ?ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.ΑΣ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News