Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Θύελλα αντιδράσεων για την προεκλογική αντικατάσταση του Διοικητή του Νοσοκομείου Έδεσσας

Μέλη του Δ.Σ. απειλούν ακόμα και με παραίτηση

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει μετά την απόφαση του Υπουργού Υγείας να λήξει πρόωρα τη θητείας του Διοικητού του Γ.Ν. Έδεσσας και να τον αντικαταστήσει με άλλο πρόσωπο, λίγο πριν τις εκλογές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αρκετά μέλη του Δ.Σ. έχουν καταθέσει πρόταση να παραμείνει στο πόστο του ο νυν Διοικητής, καθώς όπως λένε έχει μέχρι σήμερα μία πολύ καλή πορεία, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα συγκεκριμένα μέλη του Δ.Σ. απειλούν ακόμη και με παραίτηση.

Άμεση ήταν και η αντίδραση του πρώην Βουλευτή της ΝΔ Δάνη Τζαμτζή, ο οποίος ζητά από τον Ανδρέα Λοβέρδο να εξηγήσει...

...τους λόγους που προχωρά σε αυτή την κίνηση.

Μάλιστα στην ίδια ανακοίνωση, ο κ. Τζαμτζής αναφέρει ότι το πρόσωπο το οποίο πρόκειται να τοποθετηθεί στη θέση του Διοικητή είναι «προερχόμενο από στενό κύκλο πολιτικού του ΠΑΣΟΚ από τον νομό».

Τέλος ο πρώην Βουλευτής τονίζει ότι «με την στάση του ο κ. Λοβέρδος αποδεικνύει ότι ο πολύπαθος χώρος της υγείας για ακόμη μια φορά χρησιμοποιείται από το ΠΑΣΟΚ ως πεδίο άσκησης ρουσφετολογικής πολιτικής».

Ολόκληρη η σχετική ανακοίνωση ΕΔΩ!
 

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News