Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Θ. Τζάκρη: «Δεν θα επιτρέψω η περιοχή μας να επιβαρυνθεί στο βωμό πολιτικών και εκλογικών σκοπιμοτήτων»

Δήλωση της Θ. Τζάκρη σχετικά με τις πληροφορίες για τη δημιουργία κέντρου υποδοχής λαθρομεταναστών στη Σκύδρα

Η βουλευτής κ. Θεοδώρα Τζάκρη αναφορικά με τις πληροφορίες που θέλουν να δημιουργείται κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών στη Σκύδρα έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά από δυόμιση χρόνια πλήρους απραξίας και σε προεκλογική περίοδο, προφανώς για λόγους πολιτικούς και όχι επιχειρησιακούς ή ουσίας, αναφορικά με το υπαρκτό πρόβλημα της διαχείρισης των λαθρομεταναστών, επιδιώκεται η δημιουργία κέντρου υποδοχής στη Σκύδρα.

Είναι προφανές ότι η σπουδή με την οποία επιχειρείται να λυθεί το εν λόγω πρόβλημα σχετίζεται περισσότερο με τα υπαρκτά εκλογικά αδιέξοδα υπουργών και λιγότερο με το πρόβλημα αυτό καθεαυτό.

Είναι επίσης προφανές πως καμία λύση δεν μπορεί να επιβληθεί στην τοπική μας κοινωνία χωρίς τη συναίνεσή μας και κυρίως χωρίς διαβούλευση.

Αντιλαμβάνομαι καλά το πρόβλημα και τις συνέπειές του στην ελληνική κοινωνία. Γνωρίζω όμως καλύτερα πως...

...καμία λύση δεν μπορεί να έχει αποσπασματικό χαρακτήρα, αλλά αυτόν ενός εθνικού σχεδίου.

Η μεταφορά του προβλήματος από τα αστικά κέντρα στην περιφέρεια δεν συνιστά σοβαρή επίλυση του προβλήματος, ειδικά εάν δεν έχει εξασφαλιστεί η επιστροφή των μεταναστών στις χώρες καταγωγής τους.

Δηλώνω με έμφαση και προς κάθε κατεύθυνση πως δεν θα επιτρέψω σε καμία περίπτωση η περιοχή μας να επιβαρυνθεί στο βωμό πολιτικών και εκλογικών σκοπιμοτήτων».
 

3 σχόλια:

  1. Αυτή η Κυρία Τζάκρη που κάνει τις παραπάνω δηλώσεις , προφανώς είναι ξαδέλφη της Κας Τζάκρη που ήταν υπουργός πριν από λίγους μήνες !!! Tragic!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΞΈΡΕΙ Ν ΑΤΟ ΨΗΦΙΖΕΙ !!!! Tragic!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή Κα Τζάκρη για ποια απραξία μιλάτε ? του κόμματός σας αν κατάλαβα καλά ! και ποιος επιχειρεί να αλιεύσει ψήψους ! πάλι το κόμμα σας! και τι νόημα έχει αυτό το " υπαρκτά εκλογικά αδιέξοδα υπουργών ? " Στοχεύετε τον συνάδελφό σας τον υπουργό του κόμματό σας ! Δηλαδή δηλώνετε οτι δεν θα είστε υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ ! Κατάλαβα καλά κ Τζάκρη? Εσείς έχετε καταλάβει τι δηλώσατε .Μάλλον προτρέχει η γλώττα της διανοία σας !

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News