Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Τα ζώδια της ημέρας

…από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή


ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Η σελήνη διελαύνει τον 5ο φυσικό σας οίκο. Δημιουργικοί, ερωτικοί, γεμάτοι αισιοδοξία, ξεκινάτε την εβδομάδα με «νεύρο» και διάθεση να κατακτήσετε σε κάθε επίπεδο. Αν γεννηθήκατε στις 24/3, συγκρατήστε τον αυθορμητισμό και τη βιασύνη που μπορεί -εξ’ απροόπτου- ν’ αποβούν ζημιογόνα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Η Αφροδίτη ξεκινά την πορεία της στο δικό σας ζώδιο. Γοητεία, γλυκύτητα, διπλωματία και ομορφιά σας βγάζουν νικητές, ειδικά αν γεννηθήκατε στην αρχή του Ταύρου. Η ημέρα στρέφει το βλέμμα στο σπίτι, στους συγγενείς και στα πολύ προσωπικά σας είτε φέρνει νοσταλγία.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Η Δευτέρα δείχνει κοινωνική διάθεση, εξωστρέφεια και νέες ελπίδες για κάποιους. Μια αναπάντεχη εξέλιξη – διέξοδος σας βοηθά, λοιπόν, αν γεννηθήκατε γύρω στις 24/5. Επαφές, συζητήσεις, γνωριμίες, διαπραγματεύσεις, μετακινήσεις και έντονη δραστηριότητα επιφυλάσσει το ξεκίνημα της εβδομάδας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο και πλέον μπορείτε να περιμένετε πολλά οφέλη μέσ’ από κοινωνικές συναναστροφές και συλλογικά περιβάλλοντα. Σήμερα επιχειρείτε να δώσετε λύση σ’ ένα οικονομικό θέμα ή να βρείτε τον τρόπο «ν’ αποκτήσετε» ό,τι σας αξίζει. Κάτι «έκτακτο» αλλάζει την πραγματικότητα στην καριέρα είτε σε μια οικογενειακή υπόθεση, αν γεννηθήκατε στις 25/6.

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Η σελήνη διελαύνει το δικό σας ζώδιο σήμερα, Δευτέρα. Φαίνεστε περισσότερο εξωστρεφείς και διεκδικητικοί, ενώ έχετε τα φόντα να κερδίσετε μια υπόθεση, αν γεννηθήκατε γύρω στις 26/7. Η Αφροδίτη «βαδίζει» στον 10ο φυσικό σας οίκο αναβαθμίζοντας την «εικόνα» σας και προσφέροντας αξιόλογη εύνοια προερχόμενη από «ανώτερα πρόσωπα».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Με διάθεση «απόσυρσης» από τα κοινά ξεκινά τούτη η εβδομάδα. Ίσως έχετε ανάγκη από ξεκούραση είτε σας προβληματίζουν / σας καταβάλλουν ορισμένες καταστάσεις. Παρά ταύτα, αν γεννηθήκατε στην αρχή του ζωδίου, θυμηθείτε πως η εύνοια είναι πια κοντά σας σε θέματα που άπτονται τόσο της προσωπικής, όσο και της επαγγελματικής σας πορείας.

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Η Δευτέρα έχει χρώμα κοινωνικότητας, εξωστρέφειας και αισιοδοξίας, αφού η σελήνη διελαύνει τον 11ο φυσικό σας οίκο προδιαθέτοντας για καρποφόρες επαφές με φίλους και συλλογικά περιβάλλοντα. Αν γεννηθήκατε γύρω στις 26/9, θα πρέπει να φανείτε προσεκτικοί στη διαχείριση μιας κουβέντας που μπορεί να διαταράξει απροόπτως μια σχέση/ συνεργασία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Η εβδομάδα ξεκινά με την προσοχή στραμμένη προς «υποχρεώσεις» παντός ύφους (κοινωνικές, επαγγελματικές, οικογενειακές). Τα νέα είναι ευχάριστα, αν γεννηθήκατε στην αρχή του ζωδίου, καθώς η Αφροδίτη «πορεύεται» πλέον απέναντί σας: Σχέσεις / συνεργασίες έχουν τα φόντα να εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Μια αισιόδοξη ημέρα είναι μπροστά, με τη σελήνη να προδιαθέτει για «ταξίδια» του νου ή κυριολεκτικά. Η φιλοδοξία και ο δυναμισμός μοιάζουν ικανά να σας φέρουν μπροστά σε μια πολυπόθητη κατάκτηση, ιδιαιτέρως αν γεννηθήκατε γύρω στις 25/11. Μια απότομη εξέλιξη στον έρωτα / σχετική με το παιδί / με τις δημιουργικές σας δραστηριότητες «σας ξυπνά»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Κάτι μπορεί να αλλάξει τον ρουν και μάλιστα ξαφνικά, σχετικά με «το σπίτι» / την οικογένεια ή τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις σήμερα, ιδιαιτέρως αν γεννηθήκατε γύρω στις 25/12. Η προσοχή είναι στραμμένη στα οικονομικά αποθέματα ή σε μια συναισθηματική ιστορία που σας παθιάζει. Αν γεννηθήκατε στην αρχή του ζωδίου, πανηγυρίστε! Η τύχη στον έρωτα και στο χρήμα σας πλησιάζει…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Σχέσεις και συνεργασίες είναι σε πρώτο πλάνο σήμερα, μια ημέρα όπου μπορείτε να βγείτε απροσδόκητα ωφελημένοι από συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και ιδέες, κυρίως αν γεννηθήκατε γύρω στις 23/1. Η Αφροδίτη ξεκινά τη διέλευσή της στον Ταύρο: πλέον μπορείτε να εξωραΐσετε / ν’ αλλάξετε επί τα βελτίω το χώρο σας είτε να έλθετε κοντά με πρόσωπα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Εκκρεμότητες πρέπει να διευθετήσετε σήμερα, οι οποίες πιθανώς σχετίζονται με ένα θέμα εργασίας ή υγείας. Ένα απρόοπτο έξοδο σας βγάζει από το πρόγραμμα είτε μια διαφωνία πιθανώς σας αποσυντονίζει. Αν γεννηθήκατε στην αρχή του ζωδίου, θυμηθείτε πως η Αφροδίτη πλέον σας στηρίζει σε κάθε εμπορική ή άλλη συνδιαλλαγή. Γνωριμίες και επαφές αποφέρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News