Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Ο Χρήστος Δόλδης έκανε κατασχέσεις από τη ΔΕΥΑ Αλμωπίας

Ο πρώην πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Λουτρακίου τήρησε όλες τις νόμιμες διαδικασίες

Ο Χρήστος Δόλδης είναι ο προμηθευτής της ΔΕΥΑ Αλμωπίας που προχώρησε χθες σε κατάσχεση ενός ασφαλτοκόπτη και δύο ημιφορτηγών της Επιχείρησης.

Ο πρώην πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Λουτρακίου τήρησε όλες τις νόμιμες διαδικασίες και προχώρησε σε αυτή την πράξη παρουσία δικαστικού.

Σύντομα αναμένεται...

...επίσημη ανακοίνωση από τον Δήμο Αλμωπίας, με την οποία θα δίνονται περαιτέρω εξηγήσεις.
 

7 σχόλια:

  1. Να εκτυπώσουμε όλοι τη φωτογραφία, για να θυμόμαστε και να δείχνομε στα παιδιά μας, τι είναι αυτό που έτσι και το ψηφίσεις μία φορά, δεν γλιτώνεις ποτέ. Και μία ερώτηση για τους πιο τεχνολογικά καταρτισμένους, υπάρχει τρόπος να εκτυπωθεί η φωτογραφία αυτή σε πολύ, μιλάμε για πολύ μαλακό χαρτί;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ,ΑΝ ΤΥΠΩΘΕΙ ΣΕ ΜΑΛΑΚΟ ΧΑΡΤΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟ W.C. ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΣΙΝΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ,ΘΑ ΑΠΕΡΓΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΗ. ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΑΣ ΨΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΧΡΟΝΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΒΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΟΥΝ..ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ..

      Διαγραφή
  3. Αυτος δεν ειναι ο Καπεταν Γαμαω των λουτρων?Καλα πως ειναι δυνατον να προμηθευε τον Δημο? Αχχ..αχχ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ντροπη σας!τα βαλατε μαζι του!τον βρηκατε αδυναμο!σκεφτηκατε τι ητανε πριν??εκτος αφτου 'η διαφανεια' των λουτρων που ειναι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ . ΕΣΕΙΣ ΧΟΥΒΑΡΔΑΔΕΣ ΘΑ ΤΑ ΧΑΡΙΖΑΤΕ ? ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αν εμεις ειμαστε γλυφτες του δημαρχου τοτε εσυ ετρεχες μαζι του...μεγαλε.η επαρχια ειναι μικρη και ολοι ξερουμε τι γινετε.κολημενε ξυπνα!!την περιουσια μας κατασχεσε!!για σκεψου με ανοιχτο μυαλο!![αν εχεις..]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News