Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Φιλί στο στόμα Μαζωνάκη – Γονίδη!


Να φιλήσει ο Μαζωνάκης την Τάμτα on stage, το καταλαβαίνω. Να φιλήσει την κουμπάρα του Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ή την καλή του φίλη Νατάσσα Θεοδωρίδου επίσης το καταλαβαίνω. Αλλά να φιλήσει στο στόμα και τον Σταμάτη Γονίδη.
Πήρε φόρα ο Μαζω και -προφανώς εμπνευσμένος από το hit της Καιτούλας της Γαρμπή «Πες Το Μ’ Ένα Φιλί»- άρχισε να φιλάει στο στόμα όποιον επώνυμο φίλο του βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.


Σε αυτούς συγκαταλέγεται και ο Σταμάτης Γονίδης, που –αν κρίνουμε από την φάτσα του στα περιοδικά- μάλλον κομματάκι απότομο του ήρθε. Μα να πηγαίνεις να ακούσεις τον φίλο σου να τραγουδά και εκείνος να σου «σκάει» γλωσσόφιλο μπροστά στα μάτια του κόσμου και τους φωτογράφους; Α πα πα…

Τα αγόρια επισφράγισαν έτσι  την μακροχρόνια φιλία τους!
Για να δούμε…
Ποιος άλλος φίλος του Μαζωνάκη έχει σειρά;





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News