Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ελλάς το μεγαλείο σου...

Διπλοθεσίτης ο Σπυρόπουλος...
Είναι Διοικητής του ΙΚΑ και όλος τυχαίος και Δ/ντής του ΠΑΣΟΚ.. Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται.. Παρόλα αυτά, χιλιάδες συμπολίτες μας πήγαν την Κυριακή και ψήφισαν τον Βενιζέλο...
Δεν υπάρχει εμβόλιο για την περίπτωση μας δυστυχώς..

Δείτε το βίντεο..



www.trelokouneli.gr

5 σχόλια:

  1. Τώρα το μάθατε αυτό? Εδω πιο παλια του είχαν πει μπράβο επειδή δεν παίρνει μισθό σαν Διοικητής του ΙΚΑ. Υποκρισία και προσκύνημα στα κόμματα.
    Το λυπηρό είναι ότι προ κρίσης δεν μας πείραζε τιποτα από όλα αυτά και τώρα μετράμε και το ΕΥΡΟ που παίρνει ο καθένας. Προ κρίσης αν διαμαρτυρόμασταν θα είμασταν γραφικοί ενώ τώρα είμαστε αγωνιστές της κοινωνικής δικαιοσύνης. Αυτή είναι η κατάντια και υποκρισία των εαυτών μας και της κοινωνίας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. διπλοθεσίτης? ατυχη εκφραση γραψατε!λιγο πιο ευστοχες τοποθετησεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο κυριος αυτος παιρνει συνταξη απο τον ΟΤΕ ηταν υπαλληλος παιρνει βουλευτικη συνταξη ηταν βουλευτης ΠΑΣΟΚ παιρνει μηνιαια αποζημειωση λογω οτι διετελεσε υφυπουργος στο ΠΑΣΟΚ επι Σημιτη γιατι το επαιζε εκσυνχρονιστης παιρνει μηνιαια αποζημιωση οχι μισθο στο ΙΚΑ ειναι Διοικητης και τελος εχε και αλλο μισθο ως διευθυντης οικονομικων του κπμματος ΠΑΣΟΚ . αυτα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ξεχασα ακομη ενα παιρνει συνταξη και απο τημ ΓΣΕΕ διοτι ηταν συνδικαλιστης του ΟΤΕ διετελεσε προεδρος της ΟΜΕ-ΟΤΕ και εκλεγμενος στα ανωτερα κλιμακια της ΓΣΕΕ αφησα και το καλυτερο ηταν και προεδρος της ΠΑΣΚΕ-ΟΤΕ αληθεια ποτε δουλεψε αυτος ο κυριος.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι γνωριζεις πολλους απο το κινημα να εχουν δουλεψει?40 χρονια οι ιδιοι και οι ιδιοι, παιδι ημουν και γερασα, και βλεπω τους ιδιους ανεπαγγελτους,ποτε δουλεψε ο Ρεπας ποτε ο Παπουτσης, ποτε ο Λαλιωτης ποτε η Δαμανακη? οι περισσοτεροι ειδικα του πασοκ ειναι ανευ ενσημου, 40 χρονια οι ιδιοι με ορισμενους κηπουρους ενδιαμεσα μας κυβερνουν.Μπραβο τους παντως αφου βρισκουν προβατα καλα κανουν.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News