Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Το κακό σεξ φέρνει... θλίψη

Το 1/3 των ενηλίκων στις αναπτυγμένες χώρες αντιμετωπίζει σεξουαλικό πρόβλημα

Τo λίγο και κακής ποιότητας σεξ οδηγεί σε μείωση του συναισθήματος της χαράς.

Ενα θλιμμένο πρόσωπο ή μια απότομη συμπεριφορά μπορεί να έχει τις... ρίζες του σε ένα βαρετό βράδυ που πέρασε το ζευγάρι. Σήμερα το 1/3 των ενηλίκων -αντρών και γυναικών- στις αναπτυγμένες χώρες αντιμετωπίζει ένα τουλάχιστον σεξουαλικό πρόβλημα, ενώ το 16% του συνολικού αριθμού των αντρών ηλικίας 20-75 χρόνων αντιμετωπίζουν πρόβλημα στύσης.


«Συχνά ως συνέπεια των σεξουαλικών προβλημάτων δημιουργούνται αισθήματα φόβου, αρνητική αυτοεικόνα, μείωση της εκτίμησης που έχει κανείς για τον εαυτό του και δυστυχώς πολλά προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού», δηλώνει ο πρόεδρος του Κέντρου Σεξουαλικής και Αναπαραγωγικής Υγείας της χώρας που φιλοξενείται στο Α.Π.Θ., Σταμάτης Παπαχαρίτου.

---

Πηγή: ygeianews.gr

2 σχόλια:

  1. Το καθόλου sex τι φέρνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω εχω να κανω κατι μηνες, ξεχασα και πως ειναι.Ερε τι μουκανε το μνημονιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News