Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κρέμονται από τα χείλη του Γιώργου Καρασμάνη...

Πληροφορίες που διαρρέουν από τη Συγγρού, δεν αποκλείουν ακόμα και μεγάλες ανατροπές

Καθοριστική θα είναι η στάση του Γιώργου Καρασμάνη στην αποψινή ψηφοφορία, για την σύσταση του ψηφοδελτίου στο Ν. Πέλλας.

Πληροφορίες που διαρρέουν από τη Συγγρού, δεν αποκλείουν ακόμα και μεγάλες ανατροπές όσον αφορά στη σύσταση του… «γαλάζιου μετώπου».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι...

...η ΝΔ επεξεργάζεται τις αιτήσεις οι οποίες έφτασαν σήμερα στα γραφεία της και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.
 

7 σχόλια:

  1. ΕΕΕΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κυριε Γιωργο, οι ακροβασιες δεν αρμοζουν για ατομο στην ηλικια σας, αν τιματε τα παντελονια που φορατε....κρατηστε την πατριωτικη σταση απο το ξεκινημα ως εχει..οχι στο μνημονιο να τελειωνουμε πλεον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μάλλον θέλεισ να πολιτευτείς στη θέση του και γιαυτό μιλάς έτσι. ο καρασμάνης ήταν σίγουρος βουλευτής και προτίμησε να πεί όχι σε όλα γιατι δεν μπορούσε να πάει κόντρα στις αρχές του. Διάβασε και καμμιά δήλωσή του. τώρα αν δεν ψήφιζε τη δανειακ΄΄η σύμβαση μάλλον θα ήταν σχιζοφρενής. γιατί η ελλαδα έχει αναγκη από λεφτά για να επιβιώσει.

      Διαγραφή
  3. ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΕΙΤΕ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ. ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΦΥΓΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ETOIMOS GIA THN MEGALI KOLOTOUMPA O KARASMANIS
    EE RE GELIO KAI KAZOURA POU THA PESEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ. ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ.

      Διαγραφή
    2. Μάλλον νομίζεις οτί μιλάς σε ανθρώπους πολυ χαμηλού επιπέδου και νοημοσύνης. Αν νομίζες οτι η Δανειακή Σύμβαση είναι καλό μέτρο πρέπει να σε δει γιατρός. Να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε. Αν θες να υποστηρίξεις τον Καρασμάνη δικαίωμα σου είναι άλλα να προσέχουμε λιγάκι τι λέμε. Καλοπροαίρετα το λέω και για το καλό σου.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News