Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Θεοδώρα Τζάκρη: "Παραμένουν ως έχουν οι υπηρεσίες του ΙΚΑ στο Νομό Πέλλας"

Ανακοίνωση της Θεοδώρας Τζάκρη

Συνάντηση της Θ. Τζάκρη με τον Δ/κτη του ΙΚΑ Ρ. Σπυρόπουλο.

Εκ νέου συνάντηση με τον Δ/κτη του ΙΚΑ-ETAM κ. Ρ. Σπυρόπουλο με αντικείμενο τη φημολογούμενη αναδιοργάνωση των διοικητικών υπηρεσιών του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ανά τη χώρα και ειδικότερα αυτών του Ν. Πέλλας είχε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Θ. Τζάκρη, παρόντος του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δ. Πασόη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Σπυρόπουλος στην κ. Τζάκρη, στα πλαίσια της θητείας της παρούσας κυβέρνησης η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ...

...δεν προτίθεται να προβεί σε καμία αναδιάταξη των υπηρεσιών του Ιδρύματος, ούτε σε επίπεδο χώρας, ούτε σε επίπεδο νομού και τα τρία (3) υποκαταστήματα και το ένα (1) παράρτημα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ που υφίστανται αυτή τη στιγμή στο Ν. Πέλλας θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά ως έχουν.
 

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News