Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Ευχαριστήριο του Μ.Π.Σ. Ποντίων Ριζοχωρίου "Τοξίζου Ελένη"

Ανακοίνωση

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ Μ.Π.Σ. ΠΟΝΤΙΩΝ ΡΙΖΟΧΩΡΙΟΥ "ΤΟΞΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ".

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΙΚΑΝ ΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ , ΔΩΘΗΚΑΝ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ Κους ΧΡΥΣΙΔΗ Κ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ Π,ΛΕΜΟΝΙΔΗ Γ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΒΡΑΔΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΧΑΡΙΔΗ Α.ΣΙΑΝΙΔΗ Γ. ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗ Ν. ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΔΗ Β. ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗ Δ. ΜΑΤΖΕΡΙΔΗ Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ Γ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ Σ.

THN ΒΡΑΔΙΑ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κος ΠΑΣΟΗΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ Κοι ΤΡΑΠΕΖΑΝΙΔΗΣ, ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑΓΚΑΛΙΔΗΣ, Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Κος ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ,Ο ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Κος ΝΟΥΣΗΚΥΡΟΥ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ Κος ΧΡΥΣΙΔΗΣ Γ. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ: ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΣ, ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ, ΜΑΝΔΑΛΟΥ, ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ,ΞΙΦΙΑΝΗΣ, ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΣ ΑΛΜΩΠΟΣ.

ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ TΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ: ΕΠΙΠΛΟ ΧΡΥΣΙΔΗ, ΟΥΖΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ, MY COMPUTER, SERVISE ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ, CAFE ΑΕΡΙΚΟ, ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΑ ΤΣΕΝΤΕΜΙΔΗ, ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ PRINT&ART, ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕΛΙΡΡΥΤΟΝ, ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ ΝΙΒΟΥΡΛΗ ,ΑΛΕΞΙΟΥ Θ. ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΑΡΑΛΙΔΗ, ΤΖΙΟΥΤΖΗ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ARIDAIA NEWS, ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, LIFE 106,3 ΡΑΔΙΟ ΤΟΞΟΤΗ, KARATZOVA.COM, ARΙDAIA NEWS.

ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟ ΑΓΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΟΣ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΕΚΕΙ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΙΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Γ.
ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News