Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Νίκη με επεισόδια για τον Ορφέα Ριζαρίου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μάνδαλο - Ριζάρι 2 - 4

Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις του ο Ορφέας, ο οποίος στα τελευταία τρία επίσημα ματς, μετρά 4 βαθμούς.

Στον σημερινό αγώνα, σε έναν ακατάλληλο για ποδόσφαιρο καιρό, ο Ορφέας παρά τις σημαντικές απουσίες του, πήρε την νίκη κόντρα στην Δόξα Μανδάλου με σκορ 2-4 και ξέφυγε από την ζώνη των play out φτάνοντας στην 9η θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδος μας, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και επιδεικνύοντας σιδερένια θέληση, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και πέτυχαν σημαντικό διπλό ενώ παράλληλα έριξαν την Δόξα Μανδάλου από τις θέσεις των play off. Στο αγωνιστικό μέρος, ο Ορφέας κατάφερε να ανοίξει το σκορ με δυνατό σουτ του Μίκσου Ι., ενώ λίγο αργότερα διπλασίασε τα τέρματά του με σκόρερ τον 17χρονο Κατικαρίδη Νικ., έπειτα από ασίστ του Μίσκου.

Ο Ορφέας όμως δεν σταμάτησε εκεί και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο...
 

...τριπλασίασε τα τέρματά του με τον Παπαχρήστου ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, η Δόξα μείωσε με πέναλτι σε μία αμφισβητούμενη φάση.

Στην επανάληψη ο Ορφέας, δέχθηκε αρκετή πίεση και οι γηπεδούχοι στο 50΄ περίπου λεπτό έκαναν το 2-3, ενώ ο Μίσκος Ι. ανέλαβε και πάλι δράση και με δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 2-4. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, η Δόξα κέρδισε δεύτερο πέναλτι με τον Ακριτίδη να αποκρούει και να κρατάει το 2-4 υπέρ της ομάδος μας.

Στο εξωαγωνιστικό μέρος, τον αγώνα αμαύρωσαν τα επεισόδια που προκάλεσαν οι φιλάθλοι των γηπεδούχων οι οποίοι επιτέθηκαν φραστικά στους φιλάθλους της ομάδος μας, εμποδίζοντας τους φιλάθλους μας να πανηγυρίσουν τα τέρματα και την νίκη μας.

Βέβαια, τα χειρότερα αποφεύχθησαν, χάρις στην επέμβαση των ψυχραιμότερων και την βοήθεια του προέδρου της Δόξας Μανδάλου.

Τέλος ο Ορφέας ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές και την διοίκηση της Δόξας Μανδάλου για την άψογη συμπεριφορά και φιλοξενία τους, ενώ εξαιρετική οι Διαιτησία του κ. Φωτιά και των βοηθών του κ. Δημόπουλου και κας Κουπαράνη.

Ακολουθούν φωτογραφίες αγώνα:






---
Πηγή: orfeasrizariou.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News