Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Η ανακοίνωση του Ηλία Θεοδωρίδη για τη συνάντηση με τον Φώτη Κουβέλη

Διαβάστε την κοινή δήλωση των 5 διαγραφέντων Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ

Συνάντηση της Κίνησης των ανεξάρτητων βουλευτών με τον πρόεδρο και αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ.

Με πρωτοβουλία της Κίνησης των ανεξάρτητων βουλευτών Ηλία Θεοδωρίδη, Γιάννη Αμοιρίδη, Γιάννη Μιχελογιαννάκη, Τσετίν Μάντατζη και Γιώργου Παπαμανώλη πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση στα γραφεία της Δημοκρατικής Αριστεράς, με τη συμμετοχή του πρόεδρου Φώτη Κουβέλη, του γραμματέα Σπύρου Λυκούδη, των μελών της Ε.Ε Δημήτρη Χατζησωκράτη, Στέφανου Μπαγεώργου και του εκπροσώπου τύπου Ανδρέα Παπαδόπουλου. Η συνάντηση έγινε σε πολύ θετικό κλίμα και διαπιστώθηκε σε μεγάλο βαθμό η ταυτόσημη άποψη σε κεντρικά πολιτικά ζητήματα.

Θέμα της συνάντησης είναι...

...η κοινή προσπάθεια των δυο πλευρών στην κατεύθυνση της ενδυνάμωσης της πολιτικής προσπάθειας ανατροπής του υπάρχοντος πολιτικοοικονομικού μοντέλου και ανάδειξη μιας νέας πολιτικής πρότασης, που θα ανταποκρίνεται στην πράξη στις ανάγκες και απαιτήσεις των πολιτών και της χώρας, στο πλαίσιο της συγκρότησης του δημοκρατικού σοσιαλισμού.

Οι ανεξάρτητοι βουλευτές
Ηλίας Θεοδωρίδης,
Γιάννης Αμοιρίδης,
Τσετίν Μάντατζη
Γιάννης Μιχελογιαννάκης,
Γιώργος Παπαμανώλης
 

1 σχόλιο:

  1. Το όψιμο όχι πλυντήριο της διετίας κύριε Θεοδωρίδη και οι άλλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News