Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» επιστρέφει με νέα επεισόδια!

Χάρης Ρώμας: "Γράφω ήδη τη συνέχεια του Κωνσταντίνου και Ελένης"

Μία μεγάλη αποκάλυψη έκανε ο Χάρης Ρώμας για το αγαπημένο σίριαλ «Κωνσταντίνου και Ελένης» που ακόμα και σήμερα, μετά από τόσα χρόνια και μετά από τόσες πολλές επαναλήψεις, συνεχίζει να αγαπιέται από τον κόσμο.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος αποκάλυψε πως γράφει ήδη τα καινούργια επεισόδια, μόνο που δεν θα το δούμε με τους ίδιους ηθοποιούς αλλά με...


...άλλους πρωταγωνιστές. Επίσης, σχολιάζοντας τα τηλεοπτικά δρώμενα του σήμερα αλλά και τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στη μικρή οθόνη, μίλησε για την Ευγενία Μανωλίδου, λέγοντας πως είναι από τα πρόσωπα που προκαλούν ίντριγκες ώστε να έχει το τηλεοπτικό προϊόν στο οποίο συμμετέχει, τηλεθέαση. Τόνισε πως δεν τη ζηλεύει καθόλου για τον τρόπο που της συμπεριφέρονται με όλες αυτές τις κριτικές που ακούει αλλά είπε με χιούμορ πως αν χρειαστεί, στην επόμενη τηλεοπτική του δουλειά θα την καλέσει να συμμετάσχει ώστε να πάει καλύτερα από άποψη τηλεθέασης.

---
Πηγή: zappit

2 σχόλια:

  1. teleia alla 8a proteimousame fusika me tous idious i8opoious.......... latreuoume tin eleni k ton kostantino!!!!!! <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News