Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Παραιτήθηκε όλο το Δ.Σ. του Παναθηναϊκού - Κρίσιμες ώρες για την ομάδα

"Πλέον δεν έχουμε τα ελάχιστα εχέγγυα για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια"

Στην απόλυτη δικαίωση του ρεπορτάζ του pamesports που από την Κυριακή ανέφερε την πληροφορία για παραίτηση του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προέβη προ ολίγου ο ίδιος ο Δημήτρης Γόντικας!

«Πλέον δεν έχουμε τα ελάχιστα εχέγγυα για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια. Με αυτές εξελίξεις ούτε εγώ ούτε τα υπόλοιπα μέλη να κάνουμε κάτι. Από πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι στάθηκαν δίπλα μου, τους προπονητές και τους παίκτες που κράτησαν την ομάδα σε αυτό το επίπεδο. Σε όλα υπάρχει ένα πλήρωμα του χρόνου. Τελευταία υπηρεσία είναι η παραίτησή μας έτσι ώστε να ευαισθητοποιηθούν οι ιδιοκτήτες. Πλέον οποιαδήποτε άσκηση διοίκησης θα έχει κινδύνους και για εμάς τους ίδιους. Νέα Γ.Σ. στις 18 Απριλίου. Δεν είχαμε άλλη επιλογή. Όποιος μας κρίνει ας ζυγίσει πρώτα τη θέση μας», είπε ο Γόντικας και πρόσθεσε για την UEFA:

«Έχουμε δρομολογήσει κάποιες κινήσεις με τα ενδεδειγμένα στελέχη της εταιρίας που είναι εργαζόμενοι. Εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια. Πλέον απευθυνθείτε στους μετόχους. Το τελευταίο που μπορώ να κάνω είναι με την επιστροφή της ομάδας από την Κρήτη να πάω στην Παιανία και να ενημερώσω την ομάδα για τις εξελίξεις», τόνισε.

• Θ. Γιαννακόπουλος: «Το καράβι βουλιάζει τα ποντίκια φεύγουν»

• Τα λεφτά τους πίσω Βγενόπουλος - Πολέμης

---
Πηγή: pamesports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News