Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κατασχέσεις στη ΔΕΥΑ Αλμωπίας

Τηρήθηκε η νόμιμη διαδικασία

Δύο ημιφορτηγά και έναν ασφαλτοκόπτη κατέσχεσε σήμερα από την ΔΕΥΑ Αλμωπίας παλιός προμηθευτής της Επιχείρησης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Aridaia News, τηρήθηκε η νόμιμη διαδικασία, ενώ όλα έγιναν παρουσία δικαστικού κλητήρα.

Τα οχήματα...

...οδηγήθηκαν σε χώρο που υπέδειξε ο κατασχέτης. Σύντομα αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση από τον Δήμο Αλμωπίας.
 

7 σχόλια:

  1. Το καταπληκτικό, πρωτοφανές και άπαιχτο είναι ότι, αυτός που έκανε την κατάσχεση ήταν στέλεχος της προηγούμενης δημοτικής αρχής (που καταχρέωσε την επιχείρηση που διοικούσε) και συγχρόνως προμηθευτής του Δήμου Αριδαίας. Αυτός ο τύπος δεν χόρτασε όσο ήταν στην εξουσία, πεινάει ακόμη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΕ,ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΗ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΝΤΑ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΕ Ο ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΣ.ΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΑΣΦΑΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.ΟΙ ΠΡΩΤΑΙΤΙΟΙ ΤΟΥ ΑΧΟΡΤΑΓΟΥ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΕΠΙ ΜΙΑ ΟΚΤΑΕΤΙΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτος που εκανε την κατασχεση ηταν μελος της πρωην δημοτικης αρχης? αν ηταν , επιτρεπεται η προμηθεια απο αυτον? τι θα γινει με της επιταγες που κοπηκαν προεκλογικα, ποσο νομιμο ειναι αυτο? εχει γινει καταγγελια για αυτη την κινηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μεγαλο φαγοποτι, δυστηχως τους χαιδεψαν πολυ και τωρα παιζουν ανενοχλητοι το κομπολοι τους, ας ελπιζουμε οτι στη συνειδηση του κοσμου τα ατομα αυτα απλα θα ειναι κακο ονειρο για τον τοπο μας.

      Διαγραφή
  4. 2 imifortiga 1 asfaltokopti kai ena kompreser..
    kai ta pigan ola ayta sto loutraki sta kerasia tou petherou tou..
    pou ta prosexoun oi kotes..
    to maxairi sto kokalo TWRAAAAA...!!!
    VGALTE TOUS OLOUS STI FORAAA...
    TERMA TO XAIDEMA...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχορταγα κορακια γεματα μισος που δεν σταματουν πουθενα, φαγανε φαγανε και θα συνεχιζουν να ξεσκιζουν οτι γυμνη σαρκα βρουν, και τη βρηκαν στο προσωπο του Δημαρχου, ακους Δημαρχε..εκει που μας χρωστουσαν μας πηραν και το Βοδι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θέλουν ντε και καλά να μας τιμωρήσουν, γιατί δεν τους δώσαμε άλλη μια τετραετία. Τι είναι ετούτοι ρε παιδιά, που είχαμε μπλέξει; Δυστυχώς απ' ότι φαίνεται ακόμη δεν ξεμπλέξαμε μαζί τους, αν τους έρθει από χέρι θα κάνουν κι άλλο κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News