Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Τα ζώδια σήμερα

Ημερήσια πρόβλεψη ζωδίων


ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Η σημερινή ημέρα υποστηρίζει επικοινωνιακά εσάς του γ’ δεκαημέρου, οι οποίοι θα μπορούσατε να καταλήξετε σε μια σταθερή απόφαση, κυρίως εφόσον γεννηθήκατε στις 16-17/4. Κάποιοι Κριοί βιώνετε ένα δίλημμα ή λαμβάνετε ένα ενοχλητικό νέο. Αν γεννηθήκατε στις 30/3, η ένταση / καθοριστική αλλαγή (στην καριέρα, στην οικογένεια ή στα προσωπικά) φαίνεται «μοιραία» .

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Κάποιοι Ταύροι κλείνετε σήμερα μια οικονομική εκκρεμότητα. Αν γεννηθήκατε στις 15/5, τότε σαφώς η συνθήκη οδηγεί σε μεγάλες αλλαγές στα επαγγελματικά / προσωπικά σας. Γνωριμίες επανέρχονται στο προσκήνιο για τους γεννημένους στις 16-17/5, ενώ έρωτες του παρελθόντος προβληματίζουν κάποιους της 25/4.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Επαγγελματικές / οικογενειακές υποθέσεις προβληματίζουν ή συγχύζουν σήμερα κάποιους της 16/6, ωστόσο, εσείς της 18-19/6 θέτετε σε σταθερές βάσεις ένα δημιουργικό σας σχέδιο / μια ερωτική ιστορία / ένα θέμα σχετικό με το παιδί ή την επιχείρηση. Κινηθείτε όλοι με συνέπεια και στωικότητα και μην εμπλέξετε φίλους με χρήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Η κούραση είτε ο προβληματισμός παραμένουν στο μενού της ημέρας. Μια είδηση πιθανώς βάζει σε δίλημμα ορισμένους, ενώ, αν γεννηθήκατε στις 1/7, πιθανότατα βιώνετε τώρα μια σημαντική αλλαγή στο πλαίσιο του γάμου / της οικογένειας / των συνεργασιών. Επωφεληθείτε προτάσεων και συμπτώσεων εσείς της 17-18/7.

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Οι κοινωνικές συμπτώσεις της ημέρας στηρίζουν τις ιδέες υμών της 20/8. Μεγάλες αλλαγές προδιαγράφονται στη δουλειά και στις επιλογές, αλλά και στις σχέσεις κάποιων γεννημένων στις 17/8, οι οποίοι γενικώς οφείλετε να φροντίζετε τόσο οικονομικά/ νομικά ζητήματα, όσο και την υγεία σας. Έντονες φιλοδοξίες, αλλά και εμπόδια, διλήμματα ή κόντρες αναφύονται για τους Λέοντες της 1/8.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Η Πέμπτη καλεί σε συντηρητική και υπεύθυνη αντιμετώπιση υποχρεώσεων. Κάποιοι βιώνετε μια εξαιρετικά δυνατή (και πιθανώς δύσκολη) στιγμή σχετικά με τον έρωτα, την επιχείρηση ή το παιδί. Παρθένοι της 18/9 αποφύγετε να προβληματιστείτε με υποθέσεις που ήδη γνωρίζετε., αφού έχετε μπροστά σας την απαραίτητη δημιουργική διέξοδο για να τις διαχειριστείτε επωφελώς.

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Αν γεννηθήκατε στο γ’ δεκαήμερο, τότε η μέρα δίνει την ευκαιρία να προωθήσετε με ευθύνη μια φιλοδοξία σας, ακόμα και εν μέσω διλημμάτων. Έντονες στιγμές αλλαγής βιώνετε στις σχέσεις / στα συναισθήματα / στο σπίτι σας οι γεννημένοι στις 2/10. Ανανεώστε «το μέσα σας» με πάθος, ορμή και έμπνευση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Τα οικονομικά θέματα αποτελούν φλέγουσα προτεραιότητα, ενώ παράλληλα πολλοί βιώνετε έντονες στιγμές στον έρωτα. Μια σημαντική αλλαγή ζείτε πιθανότατα κάποιοι της 16/11, οι οποίοι καταλήγετε να αξιολογήσετε τις προτεραιότητές σας με «άλλα μάτια». Ερωτικές επαφές με το «χθες» διαφαίνονται για τους Σκορπιούς της 17-18/11.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Η εποχή δείχνει τεράστιες αλλαγές στον τρόπο που δομείτε και ιεραρχείτε τις φιλοδοξίες και τα όνειρά σας. Κάποιοι πιθανώς θα πρέπει να αντιμετωπίσετε υποθέσεις νομικού περιεχομένου ή βιώνετε μια αλλαγή σε επίπεδο επαγγελματικών συμφωνιών. Αποφύγετε να «ξοδευτείτε» χωρίς μέτρο χάριν του έρωτος/ των παιδιών ή άλλων δραστηριοτήτων που οραματίζεστε ωσάν βραχυπροθέσμως / μακροπροθέσμως επικερδείς...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Η δουλειά είτε η υγεία απασχολούν μέσα στην ημέρα, ενώ για κάποιους του γ’ δεκαημέρου ένα συναφές θέμα μάλλον μπαίνει σε τροχιά – τουλάχιστον προσωρινής-σταθεροποίησης. Αιγόκεροι της 30-31/12 βιώνετε μια εξαιρετικής σημασίας αλλαγή στο σπίτι, στην ψυχή σας είτε στον έρωτα, ενώ άλλοι βλέπετε τη ζωή ν’ αλλάζει μέσ’ από εξελίξεις συνδεόμενες με το «παιδί» / την επιχείρησή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Δημιουργική, αισιόδοξη και ερωτική προδιαγράφεται η Πέμπτη για το δικό σας ζώδιο. Αν γεννηθήκατε στις 13/2, τότε κατά πάσαν πιθανότητα πρέπει να διαχειριστείτε μια μεγάλη «στιγμή» σε επίπεδο προσωπικών ή επαγγελματικο-οικονομικών θεμάτων. Άλλοι, έχετε μπροστά σας μια πρόταση / σύμπτωση / είδηση ή εξέλιξη που ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα και φέρνει άμεσα ή έμμεσα κόντρες ή αλλαγές στην πορεία σας.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Το μοτίβο της Πέμπτης ενέχει κάτι από εσωστρέφεια ή κατήφεια για ορισμένους. Μια οικονομική / συναισθηματική υπόθεση πιέζει και ζητά διαχείριση. Ευκαιρίες έρχονται ή επανέρχονται στο δρόμο των γεννημένων στις 15/3, ενώ στωικότητα απαιτούν οι σχέσεις με τους «άλλους» για τους Ιχθύς της 24/2.

antares-mdd.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News