Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Η παρουσίαση του ημερολογίου της Μικρασιατικής Εστίας στην Αριδαία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το ημερολόγιο παρουσίασαν η Αντωνία Παπαδάκη, Σχ. Σύμβουλος Φιλολόγων και η Ελένη Μαυροκεφαλίδου, φιλόλογος και Πρόεδρος του Συλλόγου της Μικρασιατικής Εστίας

Μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν σήμερα Κυριακή 11/3 στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας.

Ο Δήμος Αλμωπίας, η Μικρασιατική Εστία Ν. Πέλλας και η Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων Ν. Πέλλας παρουσίασαν το ημερολόγιο που εξέδωσε η Μικρασιατική Εστία Ν. Πέλλας με τίτλο: «Γιαννιτσά 1912, τέλος μιας εποχής», και μέσα από αυτό γνωρίσαμε καλύτερα την ιστορία μας.

Το ημερολόγιο παρουσίασαν η Αντωνία Παπαδάκη, Σχ. Σύμβουλος Φιλολόγων και η Ελένη Μαυροκεφαλίδου, φιλόλογος και Πρόεδρος του Συλλόγου της Μικρασιατικής Εστίας.

Την μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης κάλυψε η του Συλλόγου υπό τη διεύθυνση του Καλιωτάκη Στέφανου.

Παρά το πολύ ενδιαφέρον θέμα, ο κόσμος που τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του ήταν λιγοστός, κάτι που σίγουρα θα πρέπει να μας προβληματίσει όλους σαν απλούς πολίτες.

Από την πλευρά του Δήμου Αλμωπίας, σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε η Αντιδήμαρχος Κατερίνα Μπαγκή, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο πολιτευτής της Ν.Δ. Δάνης Τζαμτζής.

Δείτε τις φωτογραφίες:








 

1 σχόλιο:

  1. mono to dimotiko sumvoulio na erxotan tha gemize...
    alla ti perimeneis apo politikantides.. mono gia ta mpouzoukia einai oloi tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News