Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Εμπλοκή τηλεπαρουσιαστή σε υπόθεση ναρκωτικών

Αίσθηση προκαλεί η εμπλοκή γνωστού τηλεπαρουσιαστή σε υπόθεση ναρκωτικών

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τηλέφωνο του δημοφιλούς παρουσιαστή, που έχει ενταχθεί στο δυναμικό σταθμού εθνικής εμβέλειας, παρακολουθούνταν.

Οι «κοριοί» της αστυνομίας κατέγραψαν όλες τις συνομιλίες του με μεγάλο έμπορο. Το συνθηματικό τους ήταν «φέρε μου δύο εισιτήρια», το οποίο μεταφράζεται σε «φέρε μου δύο γραμμάρια». Ο συγκεκριμένος παρουσιαστής, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, έχει προμηθευτεί δύο φορές ναρκωτικά από κύκλωμα που εξαρθρώθηκε πριν από λίγες ημέρες και κατηγορείται για προσωπική χρήση ναρκωτικών ουσιών και όχι για διακίνηση.

Όπως αποδείχθηκε, δεν είχε το ταλέντο να μείνει μακριά από τα ναρκωτικά…


Η υπόθεση ναρκωτικών

Πρόκειται για την υπόθεση που εξιχνιάσθηκε στις 21 Μαρτίου του 2012 από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής με τη σύλληψη τριών Ελλήνων και ενός άνδρα, αλβανικής καταγωγής, για διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.
Το σύστημα υποκλοπών της Ε.Υ.Π. κατέγραψε σειρά υπόπτων συνομιλιών για προμήθεια και διακίνηση ναρκωτικών.

Το απόγευμα της 21ης Μαρτίου, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση στις περιοχές του Κορυδαλλού και του Ελληνικού, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής τέσσερις άνδρες, εκ των οποίων τρεις Έλληνες και ένας αλλοδαπός αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 46, 52, 41 και 38 ετών αντίστοιχα, μέλη εγκληματικής οργάνωσης, η οποία διακινούσε ποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.

Ειδικότερα αστυνομικοί της Υ.Δ.Ν., αξιοποιώντας πληροφορία για δράση εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιείται στη διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, αποκομίζοντας μεγάλα χρηματικά ποσά, εντόπισαν τους ανωτέρω δράστες και τους συνέλαβαν.

Κατασχέθηκαν: • ποσότητα ηρωίνης, βάρους 92,8 γρ. • ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 134,8 γρ. • Ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 5,3 γρ. • το χρηματικό ποσό των 12.080 ευρώ • τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα • τρεις (3) ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας • δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News