Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ο Ηλίας Θεοδωρίδης στη Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη

Μετά τη συνάντηση που είχαν, με δική τους πρωτοβουλία, με τον πρόεδρο και αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ, σε γραπτή ανακοίνωσή τους διαπιστώνουν «σε μεγάλο βαθμό ταυτόσημες απόψεις σε κεντρικά πολιτικά ζητήματα»

Οι μετακινήσεις και οι συμμαχίες συνεχίζονται. Αυτή την φορά, πέντε πρώην βουλευτές, οποίοι διεγράφησαν πρόσφατα από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, επειδή καταψήφισαν το δεύτερο μνημόνιο, συμφώνησαν να συνεργαστούν με την Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη.

Πρόκειται για τους Γιάννη Αμοιρίδη (Πιερίας), Ηλία Θεοδωρίδη (Πέλλα), Τσετίν Μάντατζη (Ξάνθη), Γιάννη Μιχελογιαννάκη (Ηράκλειο Κρήτης) και Γιώργο Παπαμανώλη (Κυκλάδων).

Μετά τη συνάντηση που είχαν, με δική τους πρωτοβουλία, με τον πρόεδρο και αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ, σε γραπτή ανακοίνωσή τους διαπιστώνουν «σε μεγάλο βαθμό ταυτόσημες απόψεις σε κεντρικά πολιτικά ζητήματα».

«Θέμα της συνάντησης ήταν...

...η κοινή προσπάθεια των δύο πλευρών στην κατεύθυνση ενδυνάμωσης της πολιτικής προσπάθειας ανατροπής του υπάρχοντος πολιτικοοικονομικού μοντέλου και ανάδειξη μιας νέας πολιτικής πρότασης, που θα ανταποκρίνεται στην πράξη, στις ανάγκες και απαιτήσεις των πολιτών και της χώρας, στο πλαίσιο της συγκρότησης του δημοκρατικού σοσιαλισμού», αναφέρουν στη γραπτή δήλωσή τους οι πέντε βουλευτές.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News