Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Μεγάλες ανατροπές στο "γαλάζιο" ψηφοδέλτιο - Δεν έκαναν αίτηση Αντωνίου, Ζιάκα και Πασχαλίδου

Ο Αστέριος Αντωνίου, η Μαρτίνα Ζιάκα και η Γέση Πασχαλίδου είναι τα τρία πρόσωπα που επέλεξαν τελικά να μη θέσουν τον εαυτό τους στη διάθεση του κόμματος

Τα ονόματα που υπέβαλαν αίτηση για να είναι υποψήφιοι Βουλευτές με τη ΝΔ σας παρουσίασε πριν λίγο αποκλειστικά το Aridaia News.

Η λίστα (διάβασε με κλικ εδώ) έκρυβε τελικά πολλές εκπλήξεις καθώς από τη μία συμπεριελάμβανε πρόσωπα τα οποία δεν περιμέναμε να δούμε και από την άλλη απουσίαζαν ηχηρά ονόματα.

Ο Αστέριος Αντωνίου, η Μαρτίνα Ζιάκα και η Γέση Πασχαλίδου είναι τα τρία πρόσωπα που επέλεξαν τελικά να μη θέσουν τον εαυτό τους στη διάθεση του κόμματος.

Για τις δύο κυρίες σας είχε ενημερώσει από χθες το Aridaia News, ωστόσο η συγκεκριμένη απόφαση του Αστέριου Αντωνίου, ο οποίος...

...δήλωνε μέχρι πριν λίγες μέρες παρόν, ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι από τους απόντες πήραν αυτή την απόφαση εξαιτίας της στάσης του κόμματος να δώσει σε συγκεκριμένο πρόσωπο το πράσινο φως εδώ και πολύ καιρό και να βάλει στελέχη που έχουν παλέψει για την παράταξη στη λίστα αναμονής.
 

15 σχόλια:

  1. Έντονα κυκλοφορεί στα Γιαννιτσά ότι αιτία που δεν έκανε αίτηση υποψηφιότητας για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. ο Αντωνίου είναι ο ετεροδημότης Σταμενίτης.
    Μεγάλη ζημιά θα πάθει η Ν.Δ. από την μη υποψηφιότητα του Αντωνίου. Ο οποίος αηδιασμένος, όπως λέει ο κόσμος, από τους τοπικούς και νομαρχιακούς κολαούζους της πολάν που τρέχουν από πίσω του. Με το έτσι θέλω οι κολαούζοι θέλουν να μας τον επιβάλουν.
    Αυτός είναι ο λόγος που τα βρόντηξε ο Στέλιος. Τόσο ζημιάρης είναι ο Σταμενίτης;;;;
    Θα φάει καλά όμως στις εκλογές. Τον περιμένουμε στις εκλογές και θα δούμε πόσα απίδια θα πιάσει ο σάκος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά τα λες φίλε. Το ότι στρώνουν το ψηφοδέλτιο για να έχει περισσότερες ελπίδες δεν το λέει κανένας. Με τον ανύπαρκτο τοπικό κομματικό μηχανισμό νομίζει οτί θα βγει βουλευτής.

      Διαγραφή
  2. Η ΚΥΡΙΑ ΒΑΜΒΑΚΗ ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΨΙΜΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΕΠΗΣΙΜΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΝΔ!!!ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ Η ΝΔ ΟΔΕΥΕΙ ΣΕ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ!!!ΚΑΗΜΕΝΗ ΝΔ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Ο ΠΑΣΟΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΔΕΚΑ ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ15 Μαρτίου 2012 στις 11:39 μ.μ.

    Αργυρέ και Φώτο, φάγατε τον Αντωνίου. Από δω το είχατε από κει το είχατε τον αναγκάσατε να μην υποβάλει αίτηση υποψηφιότητας χάριν του μοσχοαναθρεμένου, ετεροδημότη, ανεπάγγελτου και δωρολήπτη αντιγραφέα. Προειδοποιήσαμε ότι στις εκλογές θα γεμίσει όλος ο νομός με φεϊγβολάν για τα έργα και της μέρες του.
    Δεν το ακούσατε, θα δείτε. Είστε υπεύθυνοι και υπόλογοι απέναντι στον Αντωνίου και στους ψηφοφόρους του. Αλλά ποιος έχασε υπευθυνότητα και την συνείδηση για να την βρείτε. Περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση των υποψηφίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά εντάξει. Ούτε με σφαίρες τα φειγβολάν που λες φίλε. Δεν έχετε τα κάκκαλα.
      Πάντως δίκιο έχεις για αυτές τις μεθοδεύσεις. Δυστυχώς λες και ζούμε στο '50 και στο '60 επειδή ο ετεροδημότης είναι κουμπάρος του Σαμαρά θέλει να γίνει βουλευτής. Να δείς τι θα λένε στα καφενεία..Ο κολλητός του Σαμαρά θα μας σώσει και αυτόν πρέπει να στηρίξουμε. Εγώ έχω πάει σε περισσότερα χωριά του νομού απο τον ετεροδημότη. Κανονίστε εκεί στα Γιαννιτσά να δώσετε μονοσταυρίες στον Σταμενίτη και να τον βγάλετε επειδή είναι κουμπάρος του Σαμαρά.

      Διαγραφή
  5. ..ολοι εσεις οι δυσαρεστημενοι μαζι μας!!ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τωρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΙΚΗΣΣ.
    Ο ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ποιός είναι ο Σταμενίτης? γιατί τόσος εμφύλιος? ποιά είναι η Πασχαλίδου? γιατί επειμένει η Φουντουκίδου? ξέρει ο Σαμαράς που πέφτει η Αριδαία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΣΧΑΛΙΔΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΣΟΥΝ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ. ΡΩΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ. ΑΣΧΕΤΕ, Ε ΑΣΧΕΤΕ.

      Διαγραφή
  8. ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΤΟΣΗ ΖΗΛΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΊΛΕ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΔΕΛΤΙΑ ΑΛΛΩΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΟΔΕΥΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.
      ΟΛΟΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ. ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΚΕΡΝΑ ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.
      ΘΑ ΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΤΗΝ ΑΝΕΜΕΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.
      ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΡΑΒΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.....ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ?????????????????ΞΕΚΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ............

      Διαγραφή
  9. Ξεκολλήστε απο ΠΑΣΟΚ_ΝΔ ρε πρόβατα...ΔΕ βλέπετε που μας πήγαν, κι άλλη βαζελίνη θέλετε? Δεν είναι θέμα προσώπων πλέον είναι ζήτημα Εθνικής κυριαρχίας. Ξυπνήστε επιτέλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News