Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Παρέλαση χωρίς επεισόδια στην Αριδαία - Στα "χαμηλά" οι επίσημοι...

Χωρίς εξέδρα επισήμων

Χωρίς την καθιερωμένη εξέδρα των επισήμων πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της επετείου της 25ης Μαρτίου στην Αριδαία.

Οι λιγοστοί επίσημοι, μεταξύ των οποίων ο Περιφερειακός Σύμβουλος Άλκης Νουσηκύρου, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Ταγκαλίδης,, η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΑ Αθηνά Δούκα, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Βασίλης Κανονίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Σπρίτος, εκπρόσωποι της εκκλησίας και του στρατού κ.α., παρακολούθησαν την μαθητική παρέλαση από τα "χαμηλά"…

Αυτή ήταν μία απόφαση του Δημάρχου, ο οποίος συμμερίστηκε...

...τις αντιδράσεις του κόσμου και προτίμησε με αυτόν τον κόσμο να δείξει ότι δεν υπάρχουν επίσημοι και ανεπίσημοι και πως τα τιμώμενα πρόσωπα της Ημέρας είναι όλοι αυτοί που πολέμησαν για να έχουμε σήμερα την ελευθερία μας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι για άλλη μια φορά απουσίαζαν ΌΛΟΙ οι Βουλευτές της Πέλλας, οι οποίοι προτίμησαν να παρακολουθήσουν την παρέλαση στις άλλες πόλεις του Νομού.

 

9 σχόλια:

  1. στη καλη (δημου σκυδρασ) που πλακωσαν οι ασφαλιτες γιατι απειλουσασ λεει τον διευθυντη αν σηκωσει τη σημαια το αλβανακι θα κανουν επισοδεια περιτο να σασ πω οτι το παιδακι δεν παρελασε. συνχαριτηρια στον προισταμενο τισ πρωτοβαθμιασ και στον συλογο δασκαλων του σχολειου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. to gegonos p to alvanaki einai kaliteros mathitis k giauto k tha kratisei simaia den mas enohlei.....mas enohloun ta komplex mas p ta paidia mas einai pio touvla apo to alvanaki. 2012 zoume!!!!! xipniste ligo!!!!! eleos pia me to ratsismo k kakia p ehoume mesa mas.

      Διαγραφή
  2. ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012 "ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ ΣΕ ΥΠΟΨΉΦΙΟ ΕΚΤΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δηλ επειδη κατεβασατε την εξεδρα εγινε κατι?νιωσατε δηλ πιο ίσοι?απο ποτε η ισοτητα και η ισονομια στηριζονται στο σκαλοπατακι των παρελασεων για τους επισημους?και δεν ειναι σωστος ο ορος επισημος. καθε ανθρωπος απο αυτους εκει πανω δεν ειναι τυχαια εκει!ας σταματησει πια ο λαικισμος και ας δουν καποιοι κομπλεξικοι την πραγματικοτητα!που ειναι η ουσια των προβληματων και ανυπαρξια ή η ανικανοτητα καποιων πολιτικων. δεν ειναι το σκαλοπατι των επισημων επειδη καποιοι θελουν να νιωσουν οτι ταπεινωσαν καποιους εκλεγμενους συμπολιτες!αλλωστε καθε ενας αντιπροσωπευει ενα θεσμο και ειναι πανω στην εξεδρα δεν ειναι συνηθως ο καθενας!με αυτο τον λαικισμο και την ψευτοπροοδευτικοτητα φθασαμε στα σημερινα χαλια!μου θυμιζετε εκεινους τους γραφικους που παν στα πανεπιστημια φωναζοντας στην ορκομωσια των πετυχημενων συμφοιτητών τους που φορούν την τιβενο! και γιορταζοντας την επιτυχια τους καποιοι μπαινουν γνωστοι ψευτοαριστεροι κομμουνιστες και φωναζουν βγαλτε τα αυτα δεν ειναι αποκρια!την ιδια στιγμη ομως κανουν αιτηση στο Cambridge για μεταπτυχιακο!ελεος πια σε αυτη την χωρα με το δηθεν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ, ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
  4. an etsi mprabo akoy epishmh tvra toylaxiplston fenonte san emas ma apli anurvpi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΓΑΠ και οι "αντεξουσιαστές στην εξουσία" κι ένα σωρό άλλοι αποτυχημένοι καμάρωναν όλα τα προηγούμενα χρόνια στις εξέδρες. Κανένας θεσμός δεν θα κινδυνέψει, ούτε θα απαξιωθεί εάν αυτός που τον εκπροσωπεί δεν ανέβει σε εξέδρα. Η εξέδρα ικανοποιεί την ματαιοδοξία των ανθρώπων δεν προσδίδει αξία στον θεσμό!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιτέλους τώρα θα αλλάξουν τα πράγματα, θα (ξανα)έρθει το αριέλ με μπλέ και πράσινους κόκκους, θα μας απαλλάξει απο την επάρατη Αριστερά και τον Τσιπρα που μας κυβερνούν 50 χρόνια τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ.ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΗΣ ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ & "ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ" κ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΦΩΤΗ ( ΓΝΩΣΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ). ΑΥΤΟΣ Ο κ.ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΡΑΓΕ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΥ & ΠΑΡΑΣΤΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥ ; ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΚΥΔΡΑΣ ; KAI ΑΪΝΤΕ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΑΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ , ΑΛΛΑ "ΔΑΣΚΑΛΟΣ" ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ; ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ , ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ; ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ , ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ & ΤΙΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ; ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ;;; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΕΚΥΨΕ ΣΕ ΑΠΕΙΛΕΣ , ΑΛΛΑ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΤΟΧΑΣΕ TO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News