Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Διονύσης Σταμενίτης: "Η ΝΔ μπορεί και θα πετύχει τη μέγιστη συσπείρωση"

"Η δε επιλογή της ΝΔ να στηρίξει την μεταβατική κυβέρνηση Παπαδήμου και να ψηφίσει τη δανειακή σύμβαση ανακούφισε την πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών"

Τοποθέτηση στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ του Διονύση Σταμενίτη, Αν. Τομεάρχη Δημοσίων Έργων ΝΔ.

Η Ελλάδα τον περασμένο Οκτώβριο έφτασε στη διεθνή απομόνωση, έφτασε στο σημείο να κινδυνεύει ή χώρα να βγει από το Ευρώ, λόγω της τραγικής ιδέας του Γ. Παπανδρέου να κάνει δημοψήφισμα. Η υπεύθυνη στάση που κράτησε η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς να προτείνει την μεταβατική κυβέρνηση Παπαδήμου για να ψηφιστεί η δανειακή σύμβαση, ώστε να γίνει το κούρεμα του Ελληνικού χρέους αναγνωρίζεται από όλους.

Παράλληλα αναγνωρίζεται από όλους, είτε στο εσωτερικό, είτε στο εξωτερικό, η ανάγκη για ανάκαμψη και ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, θέσεις που μόνιμα και επίμονα ζητά να εφαρμοστούν η ΝΔ . Η κριτική μας απέναντι στις χωρίς αποτέλεσμα φορολογικές καταιγίδες και η εμμονή μας στην ανάγκη μέτρων ανάπτυξης πλέον είναι κοινός τόπος και για όλους.

Επίσης δικαιώθηκε η ΝΔ σε όσα...

...αρνητικά καταλόγιζε στο πρώτο μνημόνιο, ότι δηλαδή είναι μία συνταγή λάθος η οποία δε θα έφερνε την Ελλάδα πιο κοντά στη σωτηρία αλλά στη χρεωκοπία.

Η δε επιλογή της ΝΔ να στηρίξει την μεταβατική κυβέρνηση Παπαδήμου και να ψηφίσει τη δανειακή σύμβαση ανακούφισε την πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών.

Γιατί η Ελλάδα παρέμεινε στη ζώνη του ευρώ, και στην Ε.Ε.

Γιατί για πρώτη φορά έγιναν ουσιαστικές διαπραγματεύσεις με τη τρόικα

Γιατί η δανειακή σύμβαση, η οποία αν και εξακολουθεί να κυριαρχείται από τις λογικές των πολιτικών λιτότητας, παρόλα αυτά , δίνει τη απαραίτητη χρονική δυνατότητα να προχωρήσουν πολιτικές ανάπτυξης.

Σήμερα συμφωνούν όλοι ότι η ΝΔ είχε δίκιο που επέμενε για εκλογές αμέσως μετά τη ψήφιση της δανειακής σύμβασης, ώστε να αποκατασταθεί η κοινωνική συνοχή, να εκφραστούν και να αποφασίσουν οι πολίτες ποιες θα είναι οι πολιτικές της επομένης ημέρας και αλλά και ποιοι πολιτικοί θα τις υλοποιήσουν.

Να αποφασίσει η πλειοψηφία των πολιτών για το αύριο.

Σήμερα, είναι επιτακτική ανάγκη η χώρα να κυβερνηθεί από ισχυρή και συγκροτημένη κυβέρνηση, η οποία πάνω και πέρα από πολιτικό κόστος, να λάβει τις σημαντικές αποφάσεις, που χρειάζονται για να αλλάξει η χώρα πορεία. Η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς με το Ζάππειο Ι και ΙΙ και με τις καθημερινές παρεμβάσεις τους αποδεδειγμένα δείχνουν ότι έχουν την δύναμη και την γνώση για τις μεγάλες ανατροπές που χρειάζεται η χώρα.

Σήμερα, είναι επιτακτική ανάγκη το πολίτικο σύστημα να λάβει σοβαρές αποφάσεις, να δείξει έμπρακτα στους πολίτες, την αποδοχή από μέρους του, της ευθύνης που έχει για την σημερινή κατάσταση της χώρας και να δώσει το μήνυμα ότι έχει αλλάξει. Η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς έχουν καταθέσει προτάσεις για την συνταγματική αναθεώρηση που αλλάζουν την σχέση πολίτη και πολιτικής.

Η Νέα Δημοκρατία, μέχρι τις εκλογές, μπορεί και θα πετύχει τη μέγιστη συσπείρωση, όχι μόνον των ψηφοφόρων της και όσων δεν την ψήφισαν το 2009, αλλά ακόμη και πολιτών που προέρχονται από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Η ΝΔ μιλώντας απλά, με συγκεκριμένα παραδείγματα μπορεί να πετύχει και θα πετύχει μια ευρεία κοινωνική συμμαχία για την επανεκκίνηση της χώρας, για την Ελλάδα που ονειρευόμαστε.
 

28 σχόλια:

  1. Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΙΜΑ. ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ . ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ψηφίζει εδώ και αν ναι, στον κανονικό εκλογικό κατάλογο ή στον ετεροδημοτών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ
      ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ

      Διαγραφή
    2. ΨΗΦΙΖΕΙ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ
      ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΠΟΠΑΡΑ

      Διαγραφή
    3. α, δηλαδή από βρέφος ψήφιζε!! Μου θυμίζει τους αντιστασιακούς που έκαναν αντίσταση όταν ήταν βρέφη. Πολύ φανατικός είσαι, είναι άραγε από αγνό ενδιαφέρον για τον πολιτευτή που ήρθε στο νομό μας να μας σώσει ή τρέχει κάτι άλλο;
      Και μια φιλική συμβουλή: Μη διατάζετε τους άλλους από τώρα τι να γράφουν γιατί μπορεί να ξυπνήσει κανείς, αφήστε το για μετά τις εκλογές...

      Διαγραφή
  3. ΔΙΟΝΥΣΗ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΟΣΤΑ; ΝΑΙ;
      ΓΥΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.
      ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΟΤΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ
      ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΙΣΩ ΚΑΤΩ ΠΑΝΩ.
      ΕΣΥ ΟΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΟΙΤΑΣ. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΝΑ ΤΟ ΧΕΡΙ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ Ο ΝΟΜΟΣ

      Διαγραφή
  4. Ο κ. Σταμενίτης ας αφήσει την υψηλή πολιτική και ας επικεντρωθεί στα θέματα του Νομού μας αφού θέλει να είναι υποψήφιος βουλευτής. Μάλλον θα ποντάρει στα δήθεν τοπικά κομματικά στελέχη και δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΙΟΝΥΣΗ Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ.

    ΑΠΟ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΒΑΡΕΑΛΑ
      ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ.
      ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ
      ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ
      ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ

      Διαγραφή
    2. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΡΕΦΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΒΑΡΕΛΑ ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

      Διαγραφή
  6. Ρε φίλε εσυ συνεχίζεις. Τελικά δικιο είχε ο άλλος. Οι απαντήσεις έρχονται κατευθείαν από το γραφείο του καρασμανη. Εκθέτεις το πολιτικό που έχει δίπλα σου. Κάνε παραγωγική αντιπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΡΕΣΕΙΣ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΞΥΔΕΡΚΕΙΑ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    2. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ: ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ (ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ). ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΞΟΦΛΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ.
      Ή ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΥΑΛΟΣ Ή ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ.
      ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ.
      ΓΙΩΡΓΟ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΡΑΒΑ ΓΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΤΗ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ.
      ΜΟΥΤΖΩΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ.
      ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ

      Διαγραφή
  7. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ. ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ. ΜΕ ΘΑΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥΣ. ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλάκα μας κάνεις ε?

      Διαγραφή
    2. ΣΤΟ ΑΡΙΔΑΙΑ NEWS ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΕΛΛΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΕΛΤΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.
      ΑΥΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΕΛΤΙΟ. ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ

      Διαγραφή
  8. ΔΙΟΝΥΣΗ ΓΕΡΑ. Η ΣΚΥΔΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γιατι να βγαινει τοση εμπαθεια. το οτι καποιοσ θελει να ασχολιθει με την πολιτικη δεν σημαινει πωσ προηγουμενοσ εχει καταστρεψει την χωρα. αφηστε τουσ νεους ανθρωπουσ οπως ο σταμενιτησ να δοκιμαστουν και ενοειται πωσ αν και αυτοι αποδειχτουν λιγοι θα πανε σπιτι τουσ. ομωσ ολοι δικαιουνται μια ευκαιρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΝΕΟ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ, ΜΕΤΡΗΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΔΙΟΝΥΣΗ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. KAΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΣ?

      Διαγραφή
  11. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ ΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ.. Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑΣ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΝΡΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ.. ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ, ΑΦΘΑΡΤΟΣ (ΟΣΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ) ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ22 Μαρτίου 2012 στις 11:15 μ.μ.

      ΠΟΛΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ 5 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΒΓΑΛΕΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
      ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΟΥ
      ΕΓΩ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ

      Διαγραφή
    2. Τώρα γιατί μπερδεύεται τον Καρασμάνη. Ο Καρασμάνης που κολάει. Ο Καρασμάνης άπότι φαίνεται πάει σπίτι του και μάλιστα με το κεφάλι ψηλά.
      Μακάρι να είχαμε σαν τον Καρασμάνη και άλλους. Έβαλε σε πολλούς υπουργούς τα γυαλιά

      Διαγραφή
  12. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΑΙ? ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ? ΜΑΛΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ? ΤΙ ΜΙΣΟΣ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ? ΡΕ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΑΙ, ΤΙ ΕΧΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ? ΕΣΑΣ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΕΓΩ? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ..Α Π Ο Γ Ο Η Τ Ε Υ Σ Η....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΑΝ Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΠΟΛΥ Μ....
    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΠΑΣΤΑΚΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ
    ΚΑΛΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News